alix aviende de aynı renk var ama numara aklımda değil
bu renk yeni sezonun yeni kış serisi rengi pastelin
çok harika ben bayılıyorum buna piyasadan kalakar diye ödüm kopuyo resmen
teşekkürler amabu çok koyu bir renk amonracım, benim aradığım açık tonlarda, açık mavi-gri karışımı gibi yani gri desen gri değil, mavi desen mavi değil, ama açık bir renk
alix 'in kaç nolusunu kullandın sen yıllardır?
ona bakalım netten
merak ettim şu rengi
alix de mavi oje yok ki lacivert var:26:
kızlar, mavi -gri arası pastel tonda ojesi olan tavsiyesi olan var mı? 10 sene önce falan alix aviende vardı, çok severek kullanmıştım ama hala var mıdır acaba? dün baktığım parfümeride sadece 5-6 rengi vardı alix avien'in
o 3. oje bana daha çok turkuaz'a yakın geldi ama ekrandan mı acaba?:44:
yıllardır değil kontessçim, yıllar önce, numarasını bilsem, onu soracağım da hala var mı diye, 10 sene önce kullanıyordum o rengi, pastel açık bir renk düşünün hem maviye hem griye benziyor. ben de arayacağım nette bulursam eklerim, yormamayayım sizi, kullanıyor olsaydınız hemen çağrışım yapardı sanırım.
o nasıl tariftir yawbi de bunlar var petrol rengi diyince 3. sıradaki var ben de aklıma gelen bu oldu
turkuaz bambaşka bir şey değil mi bebişim yapma etme:26:
renk dengem bozuldu şuan benim
şimdi bunu simsiz, pastel etsek, içine dediğin gibi biraz lacivert falan koysak sanırım dediğim şey çıkar
bunlar mı acaba
ya pastel in süper renkleri var ama çok yoğun ojeleri flormara göre
bunun bi çaresi yok mudur?
ısınamadım , süremiyorum düzgünce :2:
valla 3. sıradaki benim ekrandan soluk turkuaza benziyip duruyo
şimdi bunu simsiz, pastel etsek, içine dediğin gibi biraz lacivert falan koysak sanırım dediğim şey çıkar
şu ikisi karışsınj istiyorum, ama rengi accık da açılsın istiyorum, bi de sakın ha parlamasın istiyorum yiheeeeeee psikopat oldummm
kızlar bu arada google da yeşil tonunu buldum demek istediğimin ama alix avien in sitesi yok sanırım di mi başka bi şey kozmetik diye mi aramam lazım, ama bi de 2000-2001 de falan vardı o renk acep halen var mı o markadaen iyisi yine gezdikçe yakın renk aramak
siteyi buldum bakıyorummmm
buldum sanırımmmm164 ya da 189 galiba renk paletinden çok benziyor demek istediğime bu numaraları arayayım nette, lütfen o renk çıksınlarrr, paletlerden tam anlaşılmıyor flormarda çünkü, ya da ben anlayamıyorum
kalyonun oje çözücüleri var kıvamı yoğun evet pastelin ben 1-2 damla ondan
damlatıp inceltiyorum dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?