altına cila sür istersen canım.daha rahat oluyor çıkarması..
bu arada o pastel ojeler ne öyle ya.çok güzeller.pastele alkış
süngerli asetonları deneyin kızlar
şişede satılıyorlar hani
onlar daha rahat oluyor
Arkadaşlar koyu renk ojeleri çıkarırken pamuk yerine ince çorap kullanırsanız çok kolay çıkıyor
nasıl yani asetonla tabiki
ben bugün şelale aseton aldım, kavanozun içerisinde sünger var, parmağını içinde döndererek çıkartıyorsun ojeyi..deneycem bakalım..
kenarlarında kalıo hep yada bi küçück nokta kadar kalıo çıkartamıyorum sizin ki de öle mi
benim kırmızı oje öyle oluyor..altına önce şefaf cila sürüyorum o zaman daha iyi oluyor ama yine de sildiğimde azıcık kırmızılıklar kalıyor kenarlarda..
doğal ve kibar bir renk..temiz durmuş..ben de koyusu var flormar122..seninkinin markası ve nosu kaç?
kontesim hoşgeldin canım özlettin kendini :))))
farklı olmuş :)
düş güzel olmuş ama renk açık kaçmış biraz :) bende gabrininin var baya ten renginde :)tavsiye edebilirm :)
kızlaaar, bugün birinde kahverengi bir oje gördüm ama bu kadar güzel olabilir bir oje ya....
bulmam lazım onu...içinde bir bordoluk vardı o rengin..
bu arada çatlayan oje aldım..you_know şu an neden sürümü çok zor dediğini çok iyi anlıyorum, ince bir tabaka halinde sürmek gerçekten çok zor..
bir de o süngerli asetonu denedim..şu an için memnunum ondan..
bu ojemi gördugun kahverengi
bu ojemi gördugun kahverengi
mükemmel bir renkmiş.sayfalarca dolaştım mat siyah mat lacivert ve bu renge bayıldım.bilenler oje markalarını ve numaralarını lütfen yazsınlar,ellerim canımı sıkıyor bu aralar belki biraz hoş görünürler gözüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?