kkontess' in Ojeleri (resimli)

Flaşla birlikte çok açık gibi duruyor ama aslında biraz daha koyu bi rengi var...
Gerçi o rengi tutturabilmek için bi kaç kat geçtim üstünden
Bi kaç ton koyusunu bulamadım hatta bunu zor buldum bu kadar çabuk biter mi bi oje..
Ellerim biraz kaba ama kusura bakmayın artık

doğal ve kibar bir renk..temiz durmuş..ben de koyusu var flormar122..seninkinin markası ve nosu kaç?

Son düzenleme:
kontesim hoşgeldin canım özlettin kendini :))))
farklı olmuş :)
düş güzel olmuş ama renk açık kaçmış biraz :) bende gabrininin var baya ten renginde :)tavsiye edebilirm :)

doğal ve kibar bir renk..temiz durmuş..ben de koyusu var flormar122..seninkinin markası ve nosu kaç?

Daha kouyusundan bulamadım kaç yere baktım ama yoktu Bunu bi yerde gördüm aldım ama çok açık rengi evet bu flormar 344
kontesim hoşgeldin canım özlettin kendini :))))
farklı olmuş :)
düş güzel olmuş ama renk açık kaçmış biraz :) bende gabrininin var baya ten renginde :)tavsiye edebilirm :)

ah bulabilsem alıcam ama yok:) Nereye girip sorsam kalmadı diyorlar

kızlaaar, bugün birinde kahverengi bir oje gördüm ama bu kadar güzel olabilir bir oje ya....
bulmam lazım onu...içinde bir bordoluk vardı o rengin..

bu arada çatlayan oje aldım..you_know şu an neden sürümü çok zor dediğini çok iyi anlıyorum, ince bir tabaka halinde sürmek gerçekten çok zor..

bir de o süngerli asetonu denedim..şu an için memnunum ondan..

bu ojemi gördugun kahverengi

bu ojemi gördugun kahverengi

mükemmel bir renkmiş.sayfalarca dolaştım mat siyah mat lacivert ve bu renge bayıldım.bilenler oje markalarını ve numaralarını lütfen yazsınlar,ellerim canımı sıkıyor bu aralar belki biraz hoş görünürler gözüme.

Son düzenleme:
ilk tırnak fotom...hatalar için kusura bakmayın zamanla ustalaşıcam foto konusunda :))
claire's mor ojem...

bu da çatlayan ojelerim..ilk denemem..sevemedim ama

Son düzenleme:

şimdi nerdeyse butun markaların mat ojeleri var ama ben matlastırıcı tavsiye ederim daha iyi rımmel londonun var matlastırıcısı 4 lira bu ojenin adıda üzerinde yazıyor reality chic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…