• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

kkontess ben yaptım gazete baskısını oldu gayet.ama kenarları kalıyor biraz.napalım olsun o kadar.tırnağımın birine koskoca CNN çıktı.tırnağıma reklam aldım resmen:60:

kkontess valla o kadar da dikkat ettim ama gelmiş tırnağıma konmuş yine körolmayasıca,tırnağımdan prim yapıyor CNN ve cumhuriyet:9:

kuzumcuğum dayanacağım kapılarına diyeceğim"tırnağımda sizin ambleminizi taşıyorum!":60:

chess tırnağım ortadan çaaat diye kırıldığı için sildim ojeleri canım,ama bir daha yapacağım hoşuma gitti.o zaman çekip koyarım mutlaka:71:

kkontess valla o kadar da dikkat ettim ama gelmiş tırnağıma konmuş yine körolmayasıca,tırnağımdan prim yapıyor CNN ve cumhuriyet:9:

kuzumcuğum dayanacağım kapılarına diyeceğim"tırnağımda sizin ambleminizi taşıyorum!":60:

chess tırnağım ortadan çaaat diye kırıldığı için sildim ojeleri canım,ama bir daha yapacağım hoşuma gitti.o zaman çekip koyarım mutlaka:71:

ortadan çat diye miii amaniniii:53:

kızlar gazete kağıdı baskısını görünce aynı yöntemi gazete kağıdına kendim ufak şekiller çizerek deniyim dedim. gayet de güzel oluyor. tavsiyem ince uçlu bi kalem kullanmanız. yalnız bu iş biraz beceri gerektiriyor. 10 tırnaktan sadece 4ünü güzel yapabildim. :50: bi gün hepsini becerirsem resim koyarım :80:

evet kkontesscim,aslında hiç kırılmaz benim tırnaklarım ama resmen orta yerine doğru kırılıyor bu aralar.ne yapsam acaba kırılmasın diye.çok üzülüyorum
:59:

ay kelin merhemi olsa.... diyorum ben de sana
2-3 gün topuklu giydim,ayak tırnaklarım da çatlamış
sinir oluyorum
ellerim de ayda 1 kez mutlaka bantlanır:5:

cafelatte attım hafızaya canım deneyeceğim mutlaka:71:
kkontesscim bak cafelatte flormar diyor güçlendirici diyor.sen de dene istersen:13:

image8gf.jpg

bi blogta görmüştüm fardan oje yapımını... buz mavisi bi farla flormar nail therapy bi kapta karıştırdım böööle bi renk çıktı

Back