- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kkontess ben yaptım gazete baskısını oldu gayet.ama kenarları kalıyor biraz.napalım olsun o kadar.tırnağımın birine koskoca CNN çıktı.tırnağıma reklam aldım resmen
kkontess ben yaptım gazete baskısını oldu gayet.ama kenarları kalıyor biraz.napalım olsun o kadar.tırnağımın birine koskoca CNN çıktı.tırnağıma reklam aldım resmen
kkontess valla o kadar da dikkat ettim ama gelmiş tırnağıma konmuş yine körolmayasıca,tırnağımdan prim yapıyor CNN ve cumhuriyet
kuzumcuğum dayanacağım kapılarına diyeceğim"tırnağımda sizin ambleminizi taşıyorum!"
chess tırnağım ortadan çaaat diye kırıldığı için sildim ojeleri canım,ama bir daha yapacağım hoşuma gitti.o zaman çekip koyarım mutlaka
ortadan çat diye miii amaniniii
evet kkontesscim,aslında hiç kırılmaz benim tırnaklarım ama resmen orta yerine doğru kırılıyor bu aralar.ne yapsam acaba kırılmasın diye.çok üzülüyorum
cafelatte attım hafızaya canım deneyeceğim mutlaka
kkontesscim bak cafelatte flormar diyor güçlendirici diyor.sen de dene istersen:13:
kontesim tırnak boyun kısalmış sanki biraz demiiii :44:
kontesim tırnak boyun kısalmış sanki biraz demiiii :44:
ne kadan da dikkatliyiömmmmm :97::90:eed kuşum kestim
ben pek sevmiyorum uzun
uzattığımda acıyolar:83:
ne kadan da dikkatliyiömmmmm :97::90:
bi blogta görmüştüm fardan oje yapımını... buz mavisi bi farla flormar nail therapy bi kapta karıştırdım böööle bi renk çıktı