Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şöyle ki tırnağımıza açık renk bir oje sürüp kuruduktan sonra limon kolonyasına tırnapımızı batırıyoruz.üstüne de bir parça gazete bastırıyoruz.yazılar çıkıyor tırnağa.biraz bekleyip üzerine tırnak cilası sürüyoruz.resim eklemeyi bilmiyorum maalesef ama "tırnağa gazete baskısı" yazıp aratırsanız görsellerde çıkıyor
daha neler öğrenicez bakalım burdan... çok hoş... paylaşım için sağol canım denemek istiyorum doğrusu...
rica ederimm,ben de yeni öğrendim bir siteden yalnız gazete kağıdını fazla bekletmeyin tırnağınızda bastırın ve çekin,yoksa kağıtlar tırnağa yapışıyor.tecrübeyle sabittir
canım artık moda kanallarında zıtlık moda ana renklerde giyindiğin zaman aksesuarlarında farklı renkler kullanman gerekiyor.
böyle değerlendirebilirsin mesela bu ojenide
biliyorum kuşum ben de öyle zıt çok kullanırım ama turuncuya karşı bi antipatim var
bence bu turuncu sana yakismis =)))
canım ben onları taksimden aldım erkul kozmetikten suanda mersindeyim ama eğer 2 hafta beklersen sana istanbuldan gönderebilirim onlardan ama tırnakta yoğun durmuyorlar yani baska rengin uzerine kullanıyorum onları
kızlar sizden kahve rengi oje önerisi bekliyorum..
tırnakta sürülmüş fotonuz var mı acaba ? özellikle sütlü kahve tonları olabilir..
ben yapamadım yaa
gazete bozukmuş
ben yapamadım yaa
gazete bozukmuş
aaaaaa niye canım ya, sen yapamadıysan ben hiç uğraşmıyım o zaman:13:
gazetemi bozukmuş
hello nu yesinler kızBuda benden arkadaslar
yemiom al senn olsun beYooo yeme onu uzulurum :))))