Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şöyle ki tırnağımıza açık renk bir oje sürüp kuruduktan sonra limon kolonyasına tırnapımızı batırıyoruz.üstüne de bir parça gazete bastırıyoruz.yazılar çıkıyor tırnağa.biraz bekleyip üzerine tırnak cilası sürüyoruz.resim eklemeyi bilmiyorum maalesef ama "tırnağa gazete baskısı" yazıp aratırsanız görsellerde çıkıyor
kızlar ya bu flormarın simli ojelri kolay çıkıyor ama alix avienin simli ojeeri çıkartırken çok zor oluyor bi püfünüz bişeyiniz var mı çıkartırken
pamuk yerine kadın çorabı diye duymuştum ama hiç denemedim.şu an bende de var simli oje ve zor çıkacak gibi görünüyor:18:
bu da flormar 143:
harika canım... aradığım renkti diyebilirim..
ayrıca gazete kağıdınıda denedim süper oldu allah paylaşanlardan razı olsun :)))) harika vallahi 5gün oldu çıkarmaya kıyamıyorum ...
bi blogta görmüştüm fardan oje yapımını... buz mavisi bi farla flormar nail therapy bi kapta karıştırdım böööle bi renk çıktı
bencede kim bulmuşsa iyi fikir ama hemen sürmek gerekiyo çabuk kuruyo bide farı mercimek kadar koymak lazım bulamaç gibi olursa pütür pütür kalıo
bitterım flormarın tırnak güçlendirici ojeleri var onlardan kullan istersen ben kullanıyorum çok memnunum
ben de kullanıyorum ama işe yaradığını sanmıyorum yahuuu kırılmaması için fazla oje sürmüyorum havalandırıyorum tırnaklarımı lakin oldum olası tırnaklarım kırılır uzatamam hiç
bu arada kalyon hiçbir işe yaramıyor.
ben de aynı sorundan muzdaribim
kalyon kullandım etkili olmad ama golden rose iyi diyenleri duydum.
bi denemeyi düşünüyorummm