• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

kızlar ya bu flormarın simli ojelri kolay çıkıyor ama alix avienin simli ojeeri çıkartırken çok zor oluyor bi püfünüz bişeyiniz var mı çıkartırken

şöyle ki tırnağımıza açık renk bir oje sürüp kuruduktan sonra limon kolonyasına tırnapımızı batırıyoruz.üstüne de bir parça gazete bastırıyoruz.yazılar çıkıyor tırnağa.biraz bekleyip üzerine tırnak cilası sürüyoruz.resim eklemeyi bilmiyorum maalesef ama "tırnağa gazete baskısı" yazıp aratırsanız görsellerde çıkıyor :71:

ben denedm ama yazılar çıkmadı yaa o kadr da bstrdım niyeki:59:

bayadır yoktum hanımlar ama gelir gelemz oje paylaşmazsam da olmazdı:):)

goldenrose 92 ojem oldukça az kalmıştı ve bulamamıştım da aynı numarayı.

cuma günü pastel ojeleri incelerken ona çok benzeyen bu şeker pembesini buldum ve çok sevdim:)

1000848r.jpg

Son düzenleme:
kızlar ya bu flormarın simli ojelri kolay çıkıyor ama alix avienin simli ojeeri çıkartırken çok zor oluyor bi püfünüz bişeyiniz var mı çıkartırken

pamuk yerine kadın çorabı diye duymuştum ama hiç denemedim.şu an bende de var simli oje ve zor çıkacak gibi görünüyor:18:

image8gf.jpg

bi blogta görmüştüm fardan oje yapımını... buz mavisi bi farla flormar nail therapy bi kapta karıştırdım böööle bi renk çıktı

inanır mısın geçen gün aklıma geldi bu şey benim
kullanmadığım farlarımı (golden rose tuzluk gibi olanlar) yapsaydım keşke diye düşünmüştüm
süper olmuş benceee:92:

bencede kim bulmuşsa iyi fikir ama hemen sürmek gerekiyo çabuk kuruyo bide farı mercimek kadar koymak lazım bulamaç gibi olursa pütür pütür kalıo:8:

bu gazetre kağıdı olayı ne görmek istiyorum :31:
far olayını bende duymustum

bitterım flormarın tırnak güçlendirici ojeleri var onlardan kullan istersen ben kullanıyorum çok memnunum

ben de kullanıyorum ama işe yaradığını sanmıyorum yahuuu kırılmaması için fazla oje sürmüyorum havalandırıyorum tırnaklarımı lakin oldum olası tırnaklarım kırılır uzatamam hiç :(
bu arada kalyon hiçbir işe yaramıyor.

ben de kullanıyorum ama işe yaradığını sanmıyorum yahuuu kırılmaması için fazla oje sürmüyorum havalandırıyorum tırnaklarımı lakin oldum olası tırnaklarım kırılır uzatamam hiç :(
bu arada kalyon hiçbir işe yaramıyor.

ben de aynı sorundan muzdaribim:59:

kalyon kullandım etkili olmad ama golden rose iyi diyenleri duydum.

bi denemeyi düşünüyorummm

ben de aynı sorundan muzdaribim:59:

kalyon kullandım etkili olmad ama golden rose iyi diyenleri duydum.

bi denemeyi düşünüyorummm

bende yarıladım flormarısürekli oje sürüncede tırnak sararıp kırılabiliyormuş ara ara oje sürmüyrum kendine geliyor bu flormarı yarıladım her ojeden önce sürüyorum hem astar hem koruyucu niyetine yarıladım şişeyi ama sonuç var mı hiç belli olmuyor :(
bir de golden rose'u deneyelim bizde ama hangisini çeşitleri var ya bunların

benim de aksine oje korursa ancak öyle uzayabiliyor.

oje cila falan olmayınca tutunacak hiçbir şeyi yok diye sanırım hemencecik kırılıyor. benim de canma minnet hiç ojesiz bırakmıyorum:8:

Back