• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

kızlar benim o siyahta sevilin matlastırıcısı var ama o kucuk ve 7 lira daha yogun ve pis kokulu :bbo: ama rımmelin matlastırıcısı harika fırcası cok guzel 1 seferde boyayabiliosunuz kokusu hafif ve şişesi buyuk 4 lira kesinlikle tavsiye ederim

bunu öğrendiğim iyi oldu kaydirigubbakcemile3

IMG01114-20101027-2103.jpg

IMG01117-20101027-2103.jpg

IMG01123-20101027-2104.jpg

ay kafam çok dalgın bu ara,görmemişim bebikim üzgünüm a.s.
beyaz olanı daha çok beğendim ben :kedi:
tırnakların da maşallahı var hani :nazar:

bi aslan burcunun paylaşımını görüp övmezsen başına neler gelir biliomusun:oklava:
kaydirigubbakcemile3
lattem oje almışın mı yoksam bunlar eskimi???? neden biizm topikte görmedim seni buaralrda yakalıom heheh :)
beyazı beğendim her zaman kullanılabilecek bir renk diğeri kırmzı deil pembe diil ne renk kızzzz ama parmacıkları tırnacıkları beğendim süper kızzz :P

ojeleri yeni almadım kuşum. beyaz benimde çok hoşuma gidio. pembiki tek kat sürdüğümden tam rengi çıkmamış..
ver gazı ver gazıııııııııkaydirigubbakcemile3

you know bu şekilli şemalli tırnak süslerini nasıl yaptığına dair bi bloğun vs varmı? özellikle mat siyah oje üstüne kar tanecikleri çok hoş duruyoropuyorumnanaktan

yaa kızlar neden kimse bana yardım etmiyo:a015:

simli altın ve gümüş rengi arıyorum ama kolay ulaşılabilir markalardan olsun istiyorum
mesela flormar 393 mü 392 mi, alix avienin 110 nasıl mesela, uzmanlarına sormak istedim deneme yanılma yaparken servet harcamıyım kullanmayacağım ojelere
bide simli altın ne önerirsniz marka numara?
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
bi aslan burcunun paylaşımını görüp övmezsen başına neler gelir biliomusun:oklava:
kaydirigubbakcemile3

ojeleri yeni almadım kuşum. beyaz benimde çok hoşuma gidio. pembiki tek kat sürdüğümden tam rengi çıkmamış..

you know bu şekilli şemalli tırnak süslerini nasıl yaptığına dair bi bloğun vs varmı? özellikle mat siyah oje üstüne kar tanecikleri çok hoş duruyoropuyorumnanaktan

nolur eyvahedigeldismile

simli altın ve gümüş rengi arıyorum ama kolay ulaşılabilir markalardan olsun istiyorum
mesela flormar 393 mü 392 mi, alix avienin 110 nasıl mesela, uzmanlarına sormak istedim deneme yanılma yaparken servet harcamıyım kullanmayacağım ojelere
bilmiyorumkismile

canım bahsettiğin ojelerin hepsi taş çatlasa 5-6lira filan tutar.servet değil ki eyvahedigeldismile:kedi:
bahsettiğin numaraları bilmiyorum ama bende şöyle bir altın sarısı var,beğenirim çok.

saol canım, onu demek istemedim aslında hani bi oje alırsın şişede çok güzel duruyodur eve gelip sürersin hayal kırıklığı... bi daha da elini sürmezsin. yani o olayın başıma gelmemesi için nokta atışı istediğim ojeyi bulmak için siz uzmanlardan yardım istiyorum, önerdiğin ojeyi arıcam canım çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
saol canım, onu demek istemedim aslında hani bi oje alırsın şişede çok güzel duruyodur eve gelip sürersin hayal kırıklığı... bi daha da elini sürmezsin. yani o olayın başıma gelmemesi için nokta atışı istediğim ojeyi bulmak için siz uzmanlardan yardım istiyorum, önerdiğin ojeyi arıcam canım çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

anladımm:kedi: e bebikim dene ojeyi alırken:1shok: sür tırnakına bak güselse al çirkinse bırak
ben hep öyle yapıyorum,üstüne bi de asetonlu pamuk verin silcem bunu diyorum eheheheh :roflol:

Son düzenleme:
kızlar benim o siyahta sevilin matlastırıcısı var ama o kucuk ve 7 lira daha yogun ve pis kokulu :bbo: ama rımmelin matlastırıcısı harika fırcası cok guzel 1 seferde boyayabiliosunuz kokusu hafif ve şişesi buyuk 4 lira kesinlikle tavsiye ederim
teşekkür ederim canım bu bilgi işim yaradı :))))
oooooo beğendim bunuuuu güzelmiş :) lakin ojede görüken simleri tırnakda göremedim kontesim? heheh uyuzlukyaratan üye simileysi :P
kaydirigubbakcemile3

lattem ben söyleyebilirim neler gelir :))))))))) hahahaha

bilmiyorumkismile
canım golden rose'un var bir dene derim anca cmrtne swatch yapabilirim lakin eve gitmiyorum bugün :( gri bilmiyorum ama simli bende yok

anladımm:kedi: e bebikim dene ojeyi alırken:1shok: sür tırnakına bak güselse al çirkinse bırak
ben hep öyle yapıyorum,üstüne bi de asetonlu pamuk verin silcem bunu diyorum eheheheh :roflol:

hadi ya, hiç aklıma gelmedi, tezgahtarlardan tırsarım benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım golden rose'un var bir dene derim anca cmrtne swatch yapabilirim lakin eve gitmiyorum bugün :( gri bilmiyorum ama simli bende yok

saol canım, bakiiyim ona da, sanırım burdaki watsonlarda çok çeşit yok, çarşı gezmeyide sevmem ya, çıkıcam artık çarşıyakaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım bu bilgi işim yaradı :))))

oooooo beğendim bunuuuu güzelmiş :) lakin ojede görüken simleri tırnakda göremedim kontesim? heheh uyuzlukyaratan üye simileysi :P

lattem ben söyleyebilirim neler gelir :))))))))) hahahaha

belli belirsiz var ama fotolanmaz.
düşün o kdr az yani:icecream:

Back