• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

bu yeni serinin olayı sadece küçük şişede olmaları mı kuşşş
kontescan ekstra bir özelliği yok aslında
6ml lik şişelerde satılıyor ve diğer serilerin renkleriyle benzer renkler de bu seride var
pırıltılı canlı bi rengi var lacivertte ama diğer renklerde bu pırıltılar yok sadece bu renkte vardı
pastel gibi yoğun kıvamı da yok yani neden yeni bi seri çıkarmış anlamadım bende :60:

vazgeçemediğim renklerden bir tanesi canım ellerine çok yakışmış
çok teşekkür ederim canım :16:

kontescan ekstra bir özelliği yok aslında
6ml lik şişelerde satılıyor ve diğer serilerin renkleriyle benzer renkler de bu seride var
pırıltılı canlı bi rengi var lacivertte ama diğer renklerde bu pırıltılar yok sadece bu renkte vardı
pastel gibi yoğun kıvamı da yok yani neden yeni bi seri çıkarmış anlamadım bende :60:

çok teşekkür ederim canım :16:

canı sıkılmış :1:

her renge cesaret ediyorum da son eklediğine edemedim bi türlü :1:
ama sende çok beğendimmm:23:

canı sıkılmış :1:

her renge cesaret ediyorum da son eklediğine edemedim bi türlü :1:
ama sende çok beğendimmm:23:
neden ki kuzum
ben pastel 23den esinlenerek aldım :52: :52: çok beendiğim halde pasteli bulamadım demek çok istemişim flormarda karşıma çıktı :60:
saol can :16:

kontescan bu sally hansen de bişey var tırnak çizgilerini mi belirtiyor ışıktan mı yanlış görüyorum gerçi sally nin kıvamı katıydı ama :26:

kontescan bu sally hansen de bişey var tırnak çizgilerini mi belirtiyor ışıktan mı yanlış görüyorum gerçi sally nin kıvamı katıydı ama :26:

inanır mısın hiç dikkat etmemişim, sen söyleyince baktım şimdi :1:

o yüzden çekimden midir ojeden midir bi şey diyemiyorum.

kıvamı oldukça yoğun evet:31:

ben sorun etmiyorum tırnak çizgisi olayını:26:

china glaze omg serisinin üretiminin durması ve dünya üzerinde sayılı sayıda kalmalarından dolayı panikleyip :1: 2 adet daha aldım, stokladım :27:

imkanınız varsa mutlaka alın derim.

tam bir son dakika kurtarıcısı,

normalde ojemi hiç evden çıkmadan kısa bir süre önce sürmem, kurumaz rezil eder çünkü insanı. ama bu seri kesinlikle öyle değil. 5 dk da kuruyor :23: üstelik de çok orjinal duruyor

inanır mısın hiç dikkat etmemişim, sen söyleyince baktım şimdi :1:

o yüzden çekimden midir ojeden midir bi şey diyemiyorum.

kıvamı oldukça yoğun evet:31:

ben sorun etmiyorum tırnak çizgisi olayını:26:

sorun ettiğimden diil aslında bende sorun etmiorum da öyle gördüm sally hansenleri seviorum.....
ayy bu china glazeleri çok seveceğimi tahmin edebilirsin çok datlular :52::52:

sorun ettiğimden diil aslında bende sorun etmiorum da öyle gördüm sally hansenleri seviorum.....
ayy bu china glazeleri çok seveceğimi tahmin edebilirsin çok datlular :52::52:
üzerine top coat sürünce düzelebilirler diye düşünüyorum, denemek lazımm:52:
canım hayırlı olsun ya bi sürde resim atsana harika duruyorlar

teşekkür ederim canımm, en kısa zamanda süreceğimm:21::16:

Back