• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

$P1011379.jpg

$P1011380.jpg

bunlarda benim en favori üç ojem:49:

Son düzenleme:
canım hayırlı uğurlu olsun tanesi 18 lira dediler çok pahalı geldi bende pastel flormar idare etmeye karar verdim :52:
senin topicinde göre göre bir sürü oje aldım birgün resimlerini çekip atayımda canım sende gör :52:

Tesekkurler canumm ekle tabiii:23: china nin normal ojeleri 18tl kuzum.bumlar omg serisinde yani holografik ojeler.o yuzden tanesi 33tl:18:

Pastelin ojelerine pastelin yeşil ve mavilerinin her tonuna bayılıyorum kesinlikle pastel ojede 1numara hemen kuruyor dağılmıyor kıvamı Cok guzel ve rengini tamamen veriyor

dün sürdüğümü bugün çıkardm :60: neden bilmem ama bi yerden sora sıkılıorum :31:
pastel314

dün sürdüğümü bugün çıkardm :60: neden bilmem ama bi yerden sora sıkılıorum :31:
pastel314

bende de sırada bekliyor bu:27: bugün sürecektim ama zor çıkar diye üşendim. çok yakışmış canımmm:29::52:

pastelin en meşhur ojesi bu olmalı bencee çünkü china glaze ruby pumps'un birebir aynısı :1:

Back