kkontess' in Ojeleri (resimli)

bugün çok alakasız bir yerde, tahta süs eşyası ve takı satan bir dükkancıkta, essence ve manhattan marka ojeler buldum:53: şaşkınlık içinde kaldım. Tr'de yoklar diye biliyordum. orjinaller mi emin olamadığımdan 1 tane manhattan olandan aldım, 5tl:53:

onun dışında, ilk oje geçen gün dediğim bitkisel zımbırtı :1:
diğerlerini de bloglarda görmüş, beğenmiştim. edindim :32:

kontes bakarmısın bi ne dicem ; flormar şeffaf oje ve golden rose şeffaf oje yarım yarımdı ikisi de,şeffaf dediğim cila yani.flormarı golden rose ile karıştırdım.tırnaklarıma bişey olur mu?birbiriyle karıştı ama içindekiler etkileşime girmesin? :40::40::40::40::40:

kontes bakarmısın bi ne dicem ; flormar şeffaf oje ve golden rose şeffaf oje yarım yarımdı ikisi de,şeffaf dediğim cila yani.flormarı golden rose ile karıştırdım.tırnaklarıma bişey olur mu?birbiriyle karıştı ama içindekiler etkileşime girmesin? :40::40::40::40::40:

bilmem ki kuzum, öyle bir şey yapmadım hiç:26: ama sanmıyorum sorun olacağını:55: kıvamı nasıl?

Son düzenleme:
kıvamı sanki yeni alınmış gibi sanki ne çok katı ne çok sıvı.tam ideal.ama ışığa tutunca sanki rengi çok çok hafif sarıya kaçıyor gibi.

daha önce yaptığım bir şeydi :9::9:
ben bir zararını görmedim ancak sende nasıl bir etki yaratır bilmem canım.. benim tırnaklarım çok kırılgan(dı) buna rağmen gayette güzel kullandım :1:
yalnız bir uyarıda bulunmak istiyorum ojelerin kıvamları aynı değil bu nedenle daha çabuk bozuluyor.. aman haaa oje çözücü falan kullanma (gerçi ben hiçbir şeffaf ojede kullanılmaması taraftarıyım..) zaten 2 farklı kıvam karışıyor bir de işin içine oje çözücü girince zarar verirmiş tırnaklara (bu sadece benim duyumum..) riske atmaya değmez..

http://mmerwe.blogspot.com/

Son düzenleme:
geçenlerde esmer ele ne renk olur sorusu gelmişti... bloglarda gezinirken gördüm bunu, paylaşıyorum. bence harika durmuş!:23: $StreetWear Swatches396.webp

bu da benden gerçi eklemicektim vizeler dolayısıyla yoğunum amma rengini çok beendim :9: L.A colors

bu da benden gerçi eklemicektim vizeler dolayısıyla yoğunum amma rengini çok beendim :9: L.A colors

görünce resmen 'waoowww' dedim:52::52: harika bir renkmiş buuuu, bende de var ama hala sürmedim ayyy neden bu zamana kadar sürmemişim kiiiiiiiiiii:53::52:
bunlar da yeni ocelerim :119:

golden rose'u beğendim en çok:23:

görünce resmen 'waoowww' dedim:52::52: harika bir renkmiş buuuu, bende de var ama hala sürmedim ayyy neden bu zamana kadar sürmemişim kiiiiiiiiiii:53::52:

golden rose'u beğendim en çok:23:
saol kontescan demi ya çok tatlı:16:
ben bi de evde çektim fotoyu gün ışığında ışıl ışıl rengi var :52:
golden rose sürülen ojenin üstüne tek kat sürüorum ışıl ışıl rengarenk oluo güneşle dansı var bunun :60:
Allahım nasıl oce aşkıdır bu ya güneşle dans :52::52:

sürüşümü ve ellerimi beğenmedim ama hazır çekmişken ekleyeyim dedim...
ilerde daha güzelken bi daha eklerim :78:

zoya tamsen, tam bir domates kırmızısı :29:

içime sinmedi, sildim

Son düzenleme:
Back
X