• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

:52::52: günaydin kizllaaaarrr :52::52:

dün sizin icin oje sürdüm :3:

$17042012325.jpg
$17042012324.jpg
$16042012317.jpg

mavi olan golden rose 132 ye benziyor bende onu alacaktım amma bende de olduğunu farkettim :52:
3ünü de beendim ekle ekle :52:

hımm ama çok hoş duruyorr.aldığım cicilere göre ojeler alıcam:)
kodlarını hep unutuyorm ya söz yarın eklicemm.ama birtanesi o kadar zor çıkıyorki tırnaklarım sapsarı neden acaba kızlar sizlerinde öyle oluyor mu?

ben geldimmmmmmmmmm :27:

sol ele anca bu kadar düzgün sürebiliyorum. dipler az kendinden geçmiş, onun için pardon

Son düzenleme:
essie lux effects serisinden beğendiğim son ojeyi de aldım geçenlerde...
1 oje daha var bu seride ama onu beğenmemiştim, kendi serimi tamamladım:29:

Flormar 5 numara.. Manyetik oje.. Mıknatıs yardımıyla şekilleniyor ve çok çabuk kuruyor. $Fotoğraf0001.jpg $Fotoğraf0003.jpg :42:

Geçen sene kuzenim isviçreden essence'nin ojelerinden getirmişti çok begendim ama tr'de nerde bulabilirim?

Ojeyi sürüp hemen üstüne mıknatıs tutuyorsun böyle oluyor. Flormar ve golden rose üretmiş:)
İçinde aliminyum var şekillendiren.
oh süpermis :1: almanyada var mi acaba o ojelerden :26:

Geçen sene kuzenim isviçreden essence'nin ojelerinden getirmişti çok begendim ama tr'de nerde bulabilirim?

essence in ojeleri güzel oluyor cnm

kizlar bu topikteki bikac resime baktim da ojeyi nasil sürüyorsunuz siz? cok düzgün duruyor kenarlari falan :26:

ben ojemi tüm tirnagima sürmüyorum ama sol elimde mahfediyorum hep :1:

bide bana altin renkte oje lazim ama büyük simli olmasin yardimci olursaniz

hımm ama çok hoş duruyorr.aldığım cicilere göre ojeler alıcam:)
kodlarını hep unutuyorm ya söz yarın eklicemm.ama birtanesi o kadar zor çıkıyorki tırnaklarım sapsarı neden acaba kızlar sizlerinde öyle oluyor mu?
tırnağına uzun süre oje bulundurursan sararıyor canım arada dinlendir :)

ben geldimmmmmmmmmm :27:

sol ele anca bu kadar düzgün sürebiliyorum. dipler az kendinden geçmiş, onun için pardon

enee hoşgeldin bu bizim mini miniler diil mi çok beendim bende de olması lazım du bi bakiim daha koyusu da olabilir yorgunum üşendim bakamadım şimdi :16:

Flormar 5 numara.. Manyetik oje.. Mıknatıs yardımıyla şekilleniyor ve çok çabuk kuruyor.Eki Görüntüle 396113 Eki Görüntüle 396114 :42:

bu kırmızısı mı bende baktım ama kalmamıştı pembesini aldım bende :1:
gayet hoşmuş rengi

ya kızlar bu mıknatıslı ojenin çabuk kuruması iyi hoş da çok çabuk çıkıyor daha dün sürdüm bugün eklicektim buraya pembesini bi arkadaş da görmek istemişti ekliim dedim ama uçlarından çıkmış çok çabuk çıkıyor pek kullanışlı diil benim ocelerim 1hafta çıkmazdı yaa :26: şimdi silcem birazdan :5: vizeler de başladı 3 gün okul yok tırnaklarım biraz dinlensin :60:

Back