Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mavi olan golden rose 132 ye benziyor bende onu alacaktım amma bende de olduğunu farkettim
3ünü de beendim ekle ekle
günaydin kizllaaaarrr
dün sizin icin oje sürdüm
Eki Görüntüle 393143
Eki Görüntüle 393144
Eki Görüntüle 393142
prenses05 çok hoşlar bordo olanın adı sanı ne ki
harika bordo ojene bayıldım markası neee:))
Flormar 5 numara.. Manyetik oje.. Mıknatıs yardımıyla şekilleniyor ve çok çabuk kuruyor.Eki Görüntüle 396113 Eki Görüntüle 396114
nasil mignatisla sekilleniyor cnm :26: renk güzel begendim
Ojeyi sürüp hemen üstüne mıknatıs tutuyorsun böyle oluyor. Flormar ve golden rose üretmiş:)nasil mignatisla sekilleniyor cnm :26: renk güzel begendim
oh süpermis almanyada var mi acaba o ojelerden :26:Ojeyi sürüp hemen üstüne mıknatıs tutuyorsun böyle oluyor. Flormar ve golden rose üretmiş:)
İçinde aliminyum var şekillendiren.
Geçen sene kuzenim isviçreden essence'nin ojelerinden getirmişti çok begendim ama tr'de nerde bulabilirim?
Geçen sene kuzenim isviçreden essence'nin ojelerinden getirmişti çok begendim ama tr'de nerde bulabilirim?
tırnağına uzun süre oje bulundurursan sararıyor canım arada dinlendir :)hımm ama çok hoş duruyorr.aldığım cicilere göre ojeler alıcam:)
kodlarını hep unutuyorm ya söz yarın eklicemm.ama birtanesi o kadar zor çıkıyorki tırnaklarım sapsarı neden acaba kızlar sizlerinde öyle oluyor mu?
Flormar 5 numara.. Manyetik oje.. Mıknatıs yardımıyla şekilleniyor ve çok çabuk kuruyor.Eki Görüntüle 396113 Eki Görüntüle 396114
bunlar da bendennnnnn
Eki Görüntüle 396663
Eki Görüntüle 396664
Eki Görüntüle 396665
Eki Görüntüle 396666
Eki Görüntüle 396667
Diğer ojelerimi de bir ara çeker paylaşırım