• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

Bu arada oriflame de ışıltılı tırnak susleme pulları var bayılıyorum ona bazi ojelerle Cok yakışıyor küçük küçük kalp yıldız yuvarlak falan var uygulaması da Cok kolay tırnağa koyup parlataci suruyosun direk yapışıyor günlerce çıkmıyor stoklarda var mi bilmiyorum ama stoklara girdiğinde kesin alın ürün kodu=24378 oriflame sitesinden bakabilirsiniz mükemmel bisey mavi ojelere Cok yakışıyor

şunun diğer pozlarını da koyayım, içimde kalmasın :1:

ilk 2 foto gün ışığında, diğer 2'si gece çekiminde.

harikaymış bayıldım kontesciğim sanada maşallah her renk yakışıyor canım :nazar::nazar::nazar: bunun numarası kaçtı yazmamışsın canım yazda bende alayım hemen eksik kalmayayım :1:

harikaymış bayıldım kontesciğim sanada maşallah her renk yakışıyor canım :nazar::nazar::nazar: bunun numarası kaçtı yazmamışsın canım yazda bende alayım hemen eksik kalmayayım :1:

pastel limited collection 309 canımm
teşekkür ederimm:17:

yavruağzı tonları,bakırlar vs yakışmıyor, keşke onlar da yakışsaydıı:5:

Bu arada oriflame de ışıltılı tırnak susleme pulları var bayılıyorum ona bazi ojelerle Cok yakışıyor küçük küçük kalp yıldız yuvarlak falan var uygulaması da Cok kolay tırnağa koyup parlataci suruyosun direk yapışıyor günlerce çıkmıyor stoklarda var mi bilmiyorum ama stoklara girdiğinde kesin alın ürün kodu=24378 oriflame sitesinden bakabilirsiniz mükemmel bisey mavi ojelere Cok yakışıyor

ben sevmiyorum öyle şeyleri :26: saçıma takılıyorlar sinir oluyorum:18:

yeniler geldiiiiiiiiiii :27::27::27::27:

ilk rengi aylardır arıyorum. her yerde tükenmişti. sonra çookkk büyük zahmetler sonucu firma getirtti , biz de kavuştukkk:21::21::21::16::16::16:

flormar olanların ilki china glaze' de görüp cesaret edemediğim bir renkti. (sedefli tarzdaki yapısından dolayı)

diğer rengi de cecile'den almış ama kıvamını sevmemiştim, şimdi bir de flormardan deneyeyim dedim:1:

bende de sırada bekliyor bu:27: bugün sürecektim ama zor çıkar diye üşendim. çok yakışmış canımmm:29::52:

pastelin en meşhur ojesi bu olmalı bencee çünkü china glaze ruby pumps'un birebir aynısı :1:
walla aynısı :60:
saol can ya cidden zor çıkıyor asetonlu pamukla ojenin üzerinde biraz beklemek gerekiyor ki kolay çıkıo öle :1:

şunun diğer pozlarını da koyayım, içimde kalmasın :1:

ilk 2 foto gün ışığında, diğer 2'si gece çekiminde.

ikinci fotoya baktım da rengi çok datluymuş :52:

hı bi de son eklediklerinden ilk kez bi oce sevmedim o da china dan 3.sü :26:
diğerlerini çok beendim
kıs bu 1. pretty bendekinden mi :26:

walla aynısı :60:
saol can ya cidden zor çıkıyor asetonlu pamukla ojenin üzerinde biraz beklemek gerekiyor ki kolay çıkıo öle :1:

ikinci fotoya baktım da rengi çok datluymuş :52:

hı bi de son eklediklerinden ilk kez bi oce sevmedim o da china dan 3.sü :26:
diğerlerini çok beendim
kıs bu 1. pretty bendekinden mi :26:

neden sevmedin kii:26:

senin geçen gün eklediğin değil kuzumm, sendeki daha lacivertti:29:

$P1011411.jpg $P1011410.jpg

bu ojeyi 2 yıl önce flormardan almıştım ama bir çok şehirde flormarın standlarına özellikle baktım bulamadım aynı renkten:50:
çok az kaldı ve gerçekten çok beğendiğim bir oje çok soft
sürmüşken sizlerlede paylaşayım istedim:12:

bu da benim olaylı ojem bunu sürerken kapağı açık kalmış halıya döktüm :5:
aslında farklı renk sürcektim ama aşk bunu seviomuş onu sür didi bende sürdüm :60:
golden rose 105 tam bi vişne çürüğü

Son düzenleme:
pastel burda 2 tl bakim her renginden alcamda sürmüyorum :1:

çıkarmak çok zor oluyor diye sırf renklerine bakmak için alcam :1:

Back