kkontess' in Ojeleri (resimli)

bugün çok alakasız bir yerde, tahta süs eşyası ve takı satan bir dükkancıkta, essence ve manhattan marka ojeler buldum şaşkınlık içinde kaldım. Tr'de yoklar diye biliyordum. orjinaller mi emin olamadığımdan 1 tane manhattan olandan aldım, 5tl

onun dışında, ilk oje geçen gün dediğim bitkisel zımbırtı
diğerlerini de bloglarda görmüş, beğenmiştim. edindim

kontes bakarmısın bi ne dicem ; flormar şeffaf oje ve golden rose şeffaf oje yarım yarımdı ikisi de,şeffaf dediğim cila yani.flormarı golden rose ile karıştırdım.tırnaklarıma bişey olur mu?birbiriyle karıştı ama içindekiler etkileşime girmesin?

bilmem ki kuzum, öyle bir şey yapmadım hiç:26: ama sanmıyorum sorun olacağını kıvamı nasıl?

Son düzenleme:
kıvamı sanki yeni alınmış gibi sanki ne çok katı ne çok sıvı.tam ideal.ama ışığa tutunca sanki rengi çok çok hafif sarıya kaçıyor gibi.

daha önce yaptığım bir şeydi
ben bir zararını görmedim ancak sende nasıl bir etki yaratır bilmem canım.. benim tırnaklarım çok kırılgan(dı) buna rağmen gayette güzel kullandım
yalnız bir uyarıda bulunmak istiyorum ojelerin kıvamları aynı değil bu nedenle daha çabuk bozuluyor.. aman haaa oje çözücü falan kullanma (gerçi ben hiçbir şeffaf ojede kullanılmaması taraftarıyım..) zaten 2 farklı kıvam karışıyor bir de işin içine oje çözücü girince zarar verirmiş tırnaklara (bu sadece benim duyumum..) riske atmaya değmez..

http://mmerwe.blogspot.com/

Son düzenleme:
geçenlerde esmer ele ne renk olur sorusu gelmişti... bloglarda gezinirken gördüm bunu, paylaşıyorum. bence harika durmuş!

bu da benden gerçi eklemicektim vizeler dolayısıyla yoğunum amma rengini çok beendim L.A colors

bu da benden gerçi eklemicektim vizeler dolayısıyla yoğunum amma rengini çok beendim L.A colors

görünce resmen 'waoowww' dedim harika bir renkmiş buuuu, bende de var ama hala sürmedim ayyy neden bu zamana kadar sürmemişim kiiiiiiiiiii
bunlar da yeni ocelerim :119:

golden rose'u beğendim en çok

görünce resmen 'waoowww' dedim harika bir renkmiş buuuu, bende de var ama hala sürmedim ayyy neden bu zamana kadar sürmemişim kiiiiiiiiiii

golden rose'u beğendim en çok
saol kontescan demi ya çok tatlı
ben bi de evde çektim fotoyu gün ışığında ışıl ışıl rengi var
golden rose sürülen ojenin üstüne tek kat sürüorum ışıl ışıl rengarenk oluo güneşle dansı var bunun
Allahım nasıl oce aşkıdır bu ya güneşle dans

sürüşümü ve ellerimi beğenmedim ama hazır çekmişken ekleyeyim dedim...
ilerde daha güzelken bi daha eklerim :78:

zoya tamsen, tam bir domates kırmızısı

içime sinmedi, sildim

Son düzenleme:
kontescan nie sildin yaa senin ellerin her haliyle güzeldir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…