kkontess' in Ojeleri (resimli)

Tirnaklarim yeni yeni uzuyor,pc'm de bozuk telden foto eklenmiyorr ondan kuzumm yoksa takipteyim ekleyin sizz.şenlensin topikk

pretty flormar ben de ilk kez goruyorumm

topik senle şenleniyor can :119:
bende yeni gördüm bi alıp bakiim dedim nasılmış pretty serisi

Ben de dizi izlerken kuruturum hep

yorgun savasci nikini hatirliyorum canim evet hg
pembe yada kirmizi miknatisli gormedim hic.sanirim ben pek sevmedim miknatisli ojeleri 1tane edindim sadece, 1tane de hediye geldi.baskam yok

Est kuzum herkesin yeri baskaaa ekleyin bol boll

saol datlum
ben sevdim manyetikleri değişik hoş bişi ama sen düz ojeleri daha çok sevion sanırım china glaze başta
kırmızısı da hoşmuş aslında denemek lazım bir de dizi izlerken kurutmak ii de babam ojelerime takılınca komik duruma düşüyorum geçenlerde civciv sarısı ojeyle babamın yanında kuruturken amma gülmüştü
baba moda bu diip kahkaha atmak en komiğiydi

Mrh. kızlar ojeleriniz çok hoş benimde var hazırda bir kaç ojeli fotom ekliyim

Bunlarda benden

Eklentiler

• $SAM_1056.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $04052011597.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $SAM_1139-001.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 39
mesaj tekrarı......................

Son düzenleme:

selam kızlar bende bunu sürdüm pembe olanı harika ,çok tatlı bir rengi var..

değişişk ocelerin warmış olmaz böyle sürülmüş halini görmek isterim kızlarr

Eki Görüntüle 392741

selam kızlar bende bunu sürdüm pembe olanı harika ,çok tatlı bir rengi var..
bende bunun sarısını aldım bak ekleyen iki arkadaş da sarı oje almış ben çoookkk beğendim kimse sarı oce sevmio amma

Sari ben de seviyorum
bugun garip bi oje aldim.bitkiselmis.adini hic duymadim.begenirsem diger bi rengini de alacagim. ismi : green mama maquillage:26:

sarı sevilmez olur muu yaa sarı candır ben çok severimm valla
heh bende çok sevdim bi hafta çıkarmadım oceyi walla :119: :119:

Sari ben de seviyorum
bugun garip bi oje aldim.bitkiselmis.adini hic duymadim.begenirsem diger bi rengini de alacagim. ismi : green mama maquillage:26:
bende ilk defa duyuyorum :44:
pc yapılmadı mı kuş yaa ekle bakalım

ben bunu marketten aldıydım metrodayken flormarın stantı vardı çok kararsız kaldıydım 2 tane aldım yarın eklerim kızlar ama bu 3 renkte çok güzel ya:)

ben bunu marketten aldıydım metrodayken flormarın stantı vardı çok kararsız kaldıydım 2 tane aldım yarın eklerim kızlar ama bu 3 renkte çok güzel ya:)

mavi olan golden rose 132 ye benziyor bende onu alacaktım amma bende de olduğunu farkettim
3ünü de beendim ekle ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…