• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

:3::3::3:
selam kontescan..

ben kırmızı,frenç renkleri ve renksiz cila dışına hiç çıkmam..
ama flormar da fuşyamsı bir renk gördüm 125 no..
çok hoşuma gitti yaz için..

belki sende vardır bilmem ama ,paylaşayım didim:1:

Flormar%2B125%2B%2528Large%2529.JPG

foto bana ait değil alıntıdır..:23:

aaa bende var.hatta aklınızda bulunsun flormarın bu rengiyle yani 125 ile yine aynı seriden flormar 409 arasında renk bakımından hiçbir fark yok.sadece 409 daha yoğun,yani tek sürüşte rengini veriyor.ben de evde sürünce fark etmiştim.ayrıca 127 numarası da bu rengin içine nar çiçeği karışmış hali,daha canlı.ama 125 güzel.:40::40::40:

hoşbulduk canım..:16: ne kaa ruhsuz ,ne kaa cansız bi insanım değil mi?:1:
bizim gençkızlık dönemlerimizde böyle renkli öcekler falan yoktu,hiç alışık değilim renkli öceklere..
yeşil,mavi vs.katiyyen süremem..:26:

gençkızlar sürsün onlara yakışır:34:

Est oyle demeyelim de iste herkesin tercihi farkli :) renklileri cogu insan sevmiyor,basit durdugunu dusunuyorr

bi de ten rengi vs de onemli.sanirim french renlerini o yuzden sevmiyorum cunku ölü eli gibi oluyorum töbe Allah'im... :s
Ayrica catlama oluyor acik renk ojelerde, leke oluyor,kirli gorunum olusuyor :(

Son düzenleme:
bi kaç oje ekleyeyim dedim, son gelenlerden:29:

Eklentiler

• $563160_4496547210885_708657713_n.jpg
    $563160_4496547210885_708657713_n.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 41
bende aldım haftasonu eklicem yarınn bakalım beğenceniz mi renkleri:)

bi kaç oje ekleyeyim dedim, son gelenlerden:29:

kontes ben o simli gibi olan kırmızı war ya çok beğendim onu ışıklar altında parıl parıl parlıyor gün ışığında da parlak ama avmde dolaşırken falan reyonlarda baktım oranın ışıklarında parıl parıl bişey war tırnaklarımda :1:
iki kat yeterli ama ben dayanamayıp üç kat sürdüm nedense ,3. kat incecikti ama .....sonuç ben beğendim vesselam :60: :60:

Holografikkk ojeee istiyorummm
Flormar golden rosede fln yok mudurr kiiii:26::26:
Kontess ojelerin bi harikalarrr:119:

kontes pastel ojleri özellkle yeşillerini çok beğendm hemen bende bakıcam. yalnız oje konusunda yoğunluk ve kuruma acısından ben alix avien ve rimmel ojleri basarılı buldum. bide kontescim bişey sorucam bu ojeleri böyle pürüzsüz bi şeklde nasıl kurutuyosun özel kullandgn bi ürün var mı:7:

kontes pastel ojleri özellkle yeşillerini çok beğendm hemen bende bakıcam. yalnız oje konusunda yoğunluk ve kuruma acısından ben alix avien ve rimmel ojleri basarılı buldum. bide kontescim bişey sorucam bu ojeleri böyle pürüzsüz bi şeklde nasıl kurutuyosun özel kullandgn bi ürün var mı:7:

Cok nadir top coat kullanirim ama asil sir kuruyana kadar elleri kullanmamak :1:

kontescan elini eteğini çektin mi topikten noldu ben ekliim son aldığım ojelerimi :60:
flormarın yeni ojesi mi bu pretty mini mini bişey :9:

selam arkadaşlar,
geçen sene sıkı takipçisiydim oje topiclerinin sonra bir saldım kendimi, oje falan görmedi gözüm iş güç derken, yeniden ojeli günlere dönme kararı aldım, buralardayım inşallah:kkk: kontes belki hatırlar geçen seneden beri, ama çok oldu gelmeyeli, hatırlamayabilir de:17:
:3::3::3:
selam kontescan..

ben kırmızı,frenç renkleri ve renksiz cila dışına hiç çıkmam..
ama flormar da fuşyamsı bir renk gördüm 125 no..
çok hoşuma gitti yaz için..

belki sende vardır bilmem ama ,paylaşayım didim:1:

Flormar%2B125%2B%2528Large%2529.JPG

foto bana ait değil alıntıdır..:23:

hiii çok güzel buuu:56: fuşyaa:56:

bende vişne çürüğünden başkasını kullanamıyorum :)))

aaa bende var.hatta aklınızda bulunsun flormarın bu rengiyle yani 125 ile yine aynı seriden flormar 409 arasında renk bakımından hiçbir fark yok.sadece 409 daha yoğun,yani tek sürüşte rengini veriyor.ben de evde sürünce fark etmiştim.ayrıca 127 numarası da bu rengin içine nar çiçeği karışmış hali,daha canlı.ama 125 güzel.:40::40::40:

tek sürüş mü? tam benlik, sıkıntılı insanım ne de olsa:52:

bir de kesin sizler kullanıyorsunuzdur, beni en çok üşendiren kurutma faslıydı, fırçalı kurutucu kullanmıştım bir ara, ancak 5-10 sefer sonra kendi kurumaya oje üzerinde iz bırakmaya başlamıştı. şimdi bir arkadaşımın tavsiyesiyle flormar'ın kurutucu spreyini aldım, harika bir şeymiş, parası helal olsun valla:46:

bu manyetiklerin kırmızı ve pembesi yok satıyor sanırım ama kimsede sürülmüş görmedim, deneyen var mı acaba?

kırmızısını hiç denemedim gözüme çarptı aslında ama geri koydum almadım bikaç güne kadar alırsam eklerim buraya da hem oje kurutucu spreyden bende aldım flormarınkini ama hem çabuk bitti hemde hızlı kurutmadı ben pek memnun kalmadım ondan :26: bu arada hoşgeldin :3:

kırmızısını hiç denemedim gözüme çarptı aslında ama geri koydum almadım bikaç güne kadar alırsam eklerim buraya da hem oje kurutucu spreyden bende aldım flormarınkini ama hem çabuk bitti hemde hızlı kurutmadı ben pek memnun kalmadım ondan :26: bu arada hoşgeldin :3:

ojeyi sürüp 1-2 dakika bekledikten sonra sıkıyorum 30 sn falan duruyorum ve benim için mucize olan 1 hafta hiçbir şey olmuyor:) koyu renk ojeler hep dökülürdü parça parça, biraz dikkatsizim de:) hoş bulduk, merakla bekliyorum manyetik kırmızı ya da pembeleri;)

ojeyi sürüp 1-2 dakika bekledikten sonra sıkıyorum 30 sn falan duruyorum ve benim için mucize olan 1 hafta hiçbir şey olmuyor:) koyu renk ojeler hep dökülürdü parça parça, biraz dikkatsizim de:) hoş bulduk, merakla bekliyorum manyetik kırmızı ya da pembeleri;)

bende oyle yapıodum hatta sıktıktan sora 10 dk beklememe ragmen elim tırnağıma çarptı mı bozuluyordu ben en iisi beklemek diorum nete girince vakit nasıl geçmiş anlamıorum eller de kuruyor :60:.................

tabi tabi aldığımda fotolarım hemen :16:

kontescan elini eteğini çektin mi topikten noldu ben ekliim son aldığım ojelerimi :60:
flormarın yeni ojesi mi bu pretty mini mini bişey :9:

Tirnaklarim yeni yeni uzuyor,pc'm de bozuk telden foto eklenmiyorr ondan kuzumm yoksa takipteyim ekleyin sizz.şenlensin topikk

pretty flormar ben de ilk kez goruyorumm

Son düzenleme:
Back