Kk'nın kitap kurtları ve kitaplıkları:)

Konunun sıcaklığına ve şirinliğine bak maaşAllah yaa , harika bayıldıımmm , herkesin kitaplığı çok değerlidir

Bende acizane yarım olan kitaplığımı eklemek istiyorum şimdilik , öğrenci olduğum için kitaplarımın yarısı okuduğum şehirde , yarısı memleketimde , yarısı amcamın kütüphanesinde dolanıyorlar

Onun da çok büyük bir kitaplığı vardır

Bu memleketimdeki kitaplığıım

Salondaki kitaplık ;

Bu odam'daki kitaplığım , rafları teker teker çektim

Burda iki sıra arkaya arkaya dizili kitaplarım

Bu da toptan kitaplık raf'ım

Bu da antika Osmanlıca kitaplarım

Kitaplığına bayıldım ehlimana , o kadar sade ve düzenli ki maaşAllah...

Doya doya oku hepsini canıım

Artık bir an evvel evlensem düzenimi kursam tüm kitaplarımı bir arada görsem derdindeyim bende

MaaşAllah , BarekAllah...

Ne kadar hoş , evin her yeri kitap dolu , huzur , mutluluk dolu bir ev olur inşaAllah evin

Yanlış anladın :) Kitaplar birbirinin devamı mı demek istedim :) Yoksa ayrı konuları mı anlatıyo?

evet yanlış anlamışım:26:
ben 1.sini okudum sadece beğpenmedim diğerlerini okumadan yolladım.
elimde sadece gül limanı oteli ve melekler korusun kaldı onları da okumadığım için daha fikrim yok
hi.bir bilgim yok ama;
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani-801.html#post31688542

buraya yazarsan sana cevap veren olacaktır:)))

Son düzenleme:

Kitaplığına bayıldım ehlimana , o kadar sade ve düzenli ki maaşAllah...

Doya doya oku hepsini canıım

Artık bir an evvel evlensem düzenimi kursam tüm kitaplarımı bir arada görsem derdindeyim bende

çok teşekkür ederim:))))
darısı yeni evinde sana canım
kitaplarının artması dileğiyle

çok teşekkür ederim:))))
darısı yeni evinde sana canım
kitaplarının artması dileğiyle

toplamda 250-300 kitap vardır diye düşünüyorum daha liste yapmak nasip olmadı...
bir arada görmeyince çokluğunu da anlamıyorsun kii

ama elbette duana amiiin, çok çok olsun kitaplarımız inşaAllah

Yanlış anladın :) Kitaplar birbirinin devamı mı demek istedim :) Yoksa ayrı konuları mı anlatıyo?

tatlım bende debbie macomber ın kitaplarını tek tek alarak set yaptım ama seri halinde satılanlarıda var ayrıca beş kitaplık seriden sonra iki yeni kitap daha çıkardı onları henüz almadım ama en kısa zamanda alacam

kitaplarına gelince okudukça bana kendimi iyi hissettirdi küçük mucizeler dükkanı ve bir yumak mutluluk birbirinin benzeri ortak karakterler var ama tamamen devamı niteliğinde değil hani birini okumadan diğerini okuyabilirsin ama sırayla okursan karakterleri tanıman açısından faydalı olur bahçemde yeşeren umutlar ayrı bi konudan bahsediyo tavsiye ederim yani

Anladımm. Herkesin kitaplığında var bende alıp okuyum dedim :) Teşekkür ederim :)

benim nazarım değmez kız
maşallah canım
benim bu kadar çok değil,son 4 yıldır biriktiriyorum kitaplarımı
öncesinde hep değiş tokuş,arkadaşlar,kütüphaneden falan okuyodum
maaşallah de bunun iki katı da kutuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…