Güle güle kullan ehlimanacım. İki kolon arasını şık bir tasarımla değerlendirmişsin, harika olmuş.
Sanki altta fotoğraf karesine girmemiş raflar varmış gibi görünüyor. Tamamını çekmemiş miydin?
Ne obur kurtlarız yahu. Mekanımız doysa gözümüz doymuyor.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 786948
kızlar ne güzel kitaplarınızın resmini koymuşsunuz hepinizin kitaplarıda kitaplığıda ayrı güzel bende kendi ki,taplığın resimlerini çekip koyacam bi ara
kitaplarım benimde kıymetlilerimdir okurken bile o kadar dikkat ederimki incinmesinler diye bi defa bi arkadaşım bi kitabımı istedi verdim bi kaç gün sonra beni aradı bu hiç okunmamış gibi yepyeni duruyo ben bunu okuyamam dedi çok şaşırdım :44::44::44::44::44::44::44:niye dedim benim küçük çocuğum var ben okurken o elini atar yırtar falan dedi o zaman yenisini almak zorunda kalırım en iyisi okumadan vereyim dedi bende dikkat et çocuğa verme kitabı öyle oku dedim yok dedi azıcık kırışmış buruşmuş olsaymış o zaman çocuğu yırtsada umurunda olmazmışama şimdi okuyamam dedi kitabımı geri verdi
Arkadaşının düşüncesine de hayran kaldım doğrusu. Çocuğunu da kitabı da incitmemiş. Evladı ile kitaba aynı değeri biçmiş.
valla ben kitabımın zarar görmeden elşime ulaşmasına sevindim açıkçası evlat çok kıymetlidir hemde hiç birşeyle kıyaslanmayacak kadar ( bi evladım olsun diye neler çektiğimi ben biliyorum ama hala kavuşamadım bu özlemime) ancak kitaplarda sırdaşımız dostumuz bazende sığınağımız bizim okunurkende sonrasında da zarar görmelerini istemiyorum kitaplarımda benim hazinem cebimdeki son kuruşu kitaba versem acımam o derece seviyorum yani
Yıllarca benzer duygularla kitaplığıma hapsettim kitaplarımı. Söz konusu kitapsa tavrım çok netti ve dokunamadı onlara hiç kimse.
İnsan değişen gelişen bir varlık. Ben de değişmiş olmalıyım ki son zamanlarda kitaplarımı daha fazla okura ulaştırma geyretindeyim.
Önceleri gıcır gıcır oluşlarından haz alırdım. Şimdilerde okunmuşluklarından alıyorum aynı hazzı.
Evlat sahibi olma konusunda Rabbim Yar ve Yardımcın olsun saracım. Hayırlısıyla tez zamanda Allah muradınızı versin.Eki Görüntüle 787128
ehlimana, ne güzel kitaplarını tek sıra halinde dizmişsin, gözü gönlü açılıyor bakanın. bizim gibi derin bir kitaplık yaptırmamakla/almamakla çok iyi etmişsin
İşte bunlar da benim nacizane kitaplarım
Eki Görüntüle 787044 Eki Görüntüle 787045 Eki Görüntüle 787046 Eki Görüntüle 787047
canı ben senin kitaplığını da beğendim değişik çünkü;derin. benimkinin derin olmamasına ben üzüldüm.
şöyle düşünmüştüm; derin olsaydı okuduklarımı arkaya yenileri öne koyardım.
şimdi gerçekten zorlanıyorum
sığmıyorlarrrrrrrrr
valla ben kitabımın zarar görmeden elşime ulaşmasına sevindim açıkçası evlat çok kıymetlidir hemde hiç birşeyle kıyaslanmayacak kadar ( bi evladım olsun diye neler çektiğimi ben biliyorum ama hala kavuşamadım bu özlemime) ancak kitaplarda sırdaşımız dostumuz bazende sığınağımız bizim okunurkende sonrasında da zarar görmelerini istemiyorum kitaplarımda benim hazinem cebimdeki son kuruşu kitaba versem acımam o derece seviyorum yani
bence hiç üzülme... seni bilmem; ama ben okuduğum kitaplara tekrar bakmayı, altını çizdiğim satırları tekrar tekrar okumayı çok severim. kurcalarım... ve derin kitaplıkta o kitabı bulmak, çıkarmak ve tekrar yerine koymak hiç pratik değil
canım benim Allah inşallah sana da bir gün hayırlısıyla evladını versin.
çünkü kitaplarına bu kadar iyi bakan biri eminim çocuğuna da en iyi şekilde bakar
kitaplığını da beğendim.
arkadaşını tebrik ederim çok düşünceli şaştım doğrusu böyle insanların olmasına
(Allahım bana da böyle arkadaşlar, akrabalar versin inşallah:26:)))
işte bir kitap kurdu daha.
çok güzel ''Allah kitaplarını arttırsın''
Çok teşekkürler :) Gün geçtikçe artıyo onlara baktıkça çok mutlu oluyorum :)
Bu arada ben herkesin kitaplığında Debbie Macomber kitapları gördüm. Onun kitapları seri halinde mi? Yoksa birbirinden ayrı mı? Ona göre alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?