- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
Sen napiyosun nasilainHepsi senin olsun sirinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen napiyosun nasilainHepsi senin olsun sirinim
Evet yaa o kaybolmalariyla meshur007hic valla oyle oturuyom cay iciyorumbebis nasil uyuyormuValla öyle bi elif geliyor oda daha geldiğini anlamadan ortadan kayboluyir
Uyumuyor bir yandanda onu salliyorum inatlasiyor şimdilikEvet yaa o kaybolmalariyla meshur007hic valla oyle oturuyom cay iciyorumbebis nasil uyuyormu
Valla ne iyi olur hiç halim kalmadı artikYok yok burdayım.Ver bebeyi ben sallayım:)
Hayırlı gecelerr
Valla mi saskinimEvet:)
İyiyim prenses sen nasıılsın,:)
Evet:)
İyiyim prenses sen nasıılsın,:)
NedenküValla mi saskinim
Yanı neden bilmiyorum ben seni böyle üniversite okuyan genç bir bayan olarak düşünüyordum.ama konuşma tarzında öyle değil dedi en son gençler koklamayi pek düşünmez kokla demez yanı bi baktım 53 ben şok ondan bide herkezde sana elif elif bi abla diyen yokNedenkü
Diyorlar ama bilmemkü;:)Yanı neden bilmiyorum ben seni böyle üniversite okuyan genç bir bayan olarak düşünüyordum.ama konuşma tarzında öyle değil dedi en son gençler koklamayi pek düşünmez kokla demez yanı bi baktım 53 ben şok ondan bide herkezde sana elif elif bi abla diyen yok
Ben hiç denk gelmesin ama niye öylede dusundum bilmiyorum.Diyorlar ama bilmemkü;:)
Ben hiç denk gelmesin ama niye öylede dusundum bilmiyorum.
Çok enteresan bi ben değilmişim demekki elif abla rlif kardeş gibi dusun en.alif abla çok küçük gosteriyorsun hic yasini gostermiyorsun haAynen ben de senin gibi düşünüyordum, niyesi yokk :))
Elif abla gerçekten kusura bakma
Çok enteresan bi ben değilmişim demekki elif abla rlif kardeş gibi dusun en.alif abla çok küçük gosteriyorsun hic yasini gostermiyorsun ha
Oy bişi yokki.NoldukiAynen ben de senin gibi düşünüyordum, niyesi yokk :))
Elif abla gerçekten kusura bakma