- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
Oy bişi yokki.Nolduki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy bişi yokki.Nolduki
Aman öyle kal.EE elif abla sen ne iş yapıyorsun evlinisin bekarmi hayatın nasıl geciyorBen sanırım bide yaşımın adamı değilim.Mikili nevresimler,gofretler.Hep çocuk kaldım,kalıcam
Ben sanırım bide yaşımın adamı değilim.Mikili nevresimler,gofretler.Hep çocuk kaldım,kalıcam
Ayy ne güzel de nasilngeciniorsunÇalışmayan bekar:)
Ben bekarligimi özlüyorum valla elimde olsaydı bende evlenmezdimBabamdan maaş var:)
İyi böyle bakalım:)Ben bekarligimi özlüyorum valla elimde olsaydı bende evlenmezdim
İyi olmayıp ne olacak.bekarlık ozgurluk.ozgurluk hersy demek.kizmiyotsun dimi bunlar benim gerçek dusuncelerim.ha bebeğin oldu pismanmisin desem emin değilim ama yinede onun için canımı veririmİyi böyle bakalım:)
İyi olur tabi bekarlık ozgurluk ozgurluk herşey demek.kizma bunlar benim şahsi dusuncelerin. Evlendon bebeğin oldu onada pismanmisin dersen bilmiyorum. Ama yinede onun için canını verirmiyim veririmİyi böyle bakalım:)
İyi olmayıp ne olacak.bekarlık ozgurluk.ozgurluk hersy demek.kizmiyotsun dimi bunlar benim gerçek dusuncelerim.ha bebeğin oldu pismanmisin desem emin değilim ama yinede onun için canımı veririm
İyi geceler herkese..
Yarın lazer seansım var, düşündükçe ateşler bastı, acıyı hissettim şimdiden. Bu ikinci cihaza geçmek ne fenaymış diode. Cayır cayır yakıyolar anamm acımıyolar
O değil dışarsı şimdiden bembeyaz, çok kar yağıyo şuan..
Keyifler nasıl :))
İyi geceler :)
Ben lazere takıldımm :)) Acıdığını bilmiyordumm :/
Benimkii süperr :)) Sen yanma hissi dışında nasılsınn ??:))
Konya kupkuru.Ne kar,ne yağmur
Ooh ne güzel enerjin yansıdı valla
İyiyim de işte tırsmalar başladı şimdiden
Alex diye bi cihazla başlamıştım ben o katlanılabilir yüksek ayarlara da dayanabiliyorum ama bu diode öyle değil anam. Alexte ışını veriyo çekiyo veriyo çekiyo.
Bu zımbırtıda hiiiç kaldırmadan gezdirip duruyo düşün ki çakmakla tüylerini yakıyosun ama çakmağı daha uzun süre tutuyosun
Yanmış kadar oldummm
Ben de yaptırmayı düşünüyordum bir tırsma geldi, pek acıya dayanabilen değilim
Peki sonuçç ? yanmaya değiyor mu barii?