Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değmese akıl işi değil
Ya çok da abartmayayım dayanılıyor da bu 2. cihaz niyeyse bana daha az acıycakmış gibi geliyodu. -bunu da nerden çıkardıysam bilmiyorum artık -Onun şokuyla çok acı geldi heralde
Değiyor valla. Benim fırça gibi kıllar baya yumuşadı, seyreldi
Bacaklarım ve koltukaltım özellikle çok çok azaldı. Kol ve göbek için de gidiyorum. Orda çok daha az belli azaldığı, anlayacağın çok etkili olmadı bende bu bölgeler
Genitali de yarıda bıraktım ama ona rağmen azalmışlığını koruyor :))
Valla bende bebek suu bırakınca dusunuyorum.heryere olmasada özel bölgeler en azindanHııımmm
Bende de bir maymunluk var daa yaptırsam mı diye düşünüyordum o yüzden merak ettimm
Hııımmm
Bende de bir maymunluk var daa yaptırsam mı diye düşünüyordum o yüzden merak ettimm
Valla bende bebek suu bırakınca dusunuyorum.heryere olmasada özel bölgeler en azindan
Burada kar yokta rüzgar var.benim ki huzursuz bu gece yine nöbet var.aman bende bilmiyorum niye nasıl evlendim.toplu cevap verdim
Rüzgar burda da vardı bugünBurada kar yokta rüzgar var.benim ki huzursuz bu gece yine nöbet var.aman bende bilmiyorum niye nasıl evlendim.toplu cevap verdim
Yaptır kurtul, tavsiye ederim. Pko dan dolayı bende de çok var, belimde bile
Beli görmüyormuş gerçi cihaz ayva tüyüymüş güya kaldı öyle
Ben de çok uzağım evlilik, çocuk düşüncesinden.. ne olur bilemem tabi daha biyolojik saat de gelmedi çocuk diyen. Öyle korkutucu geliyo ki..
Belkide bendeki doğru insan degildirO düşüncelilerden biri de bendimm ama nişanlıyım şu anda
Allah doğru insanı hayatına gönderdikten sonra o düşünceler hepsi gidiyor :)
Belkide bendeki doğru insan degildir
Boaayacak halimiz yok idareedecez artikBak o da ola bilirrr
Boaayacak halimiz yok idareedecez artik
YaniSahi nasıl evlendin? merak ettim :) görücü üsulu falan mıı
Bende de belde var, tabi göbekte de.. beni en çok rahatsız edenler belki dee.. görmüyorsa nasıl kurtulcaz beldekilerdennn.. ince olsa bile belli olyorlar maalesefff
Bana geldiler en son, epilatörle taradım. Aldım demiyorum tertemiz yapmadım ama rasgele gezdire gezdire seyrelttim
Tertemiz yapmamamın sebebi bu kez diğer her yerim göze batıcak.. sırt bel göbek çizgisinin kenarları filan işin içinden çıkamam o zaman
Onlar hayatlarını kabul ettiği için mutlu. Ben kabullenemuyorim malesefHer ne kadar kendim için hiç istemesem de alışkın olduğum bir durum, buradakiler hep öyle evlenir desem yeridir, çoğu da mutlu gibi :) bilemiyorum artıkk :))