- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
Sevgilinmi yoksa nisanlinmihasretlik zor vallaallah sabir versin tez zamanda kavusursunuz insallah kuzumEvet canımm, Çok teşekkür ederim❤
Hoşbuldummm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgilinmi yoksa nisanlinmihasretlik zor vallaallah sabir versin tez zamanda kavusursunuz insallah kuzumEvet canımm, Çok teşekkür ederim❤
Hoşbuldummm :)
Sevgilinmi yoksa nisanlinmihasretlik zor vallaallah sabir versin tez zamanda kavusursunuz insallah kuzum
Elif nereye kayboldun kiz gineemanti agirmi geldi mayistinmi yoksaGerçek adım değil ama Elif burda.Buna alıştım ben:)
Evet ya uyku bastı yiyince:)Elif nereye kayboldun kiz gineemanti agirmi geldi mayistinmi yoksa
Banada biseyler oluyoo kizznevardi o kadar yiyecek midemize oturdu laEvet ya uyku bastı yiyince:)
Pek severdim rahmetligi bendeHem ben seni görünce Barış Manço nane limon kabuğu aklıma geliyor hep
Kactida lafmi uyku basti resmen mubarek elifimde oyle guzel acmiskasikladik allah ne verdiyseAfiyet olsun da, fazla kaçmış yemek galiba :)))
Bende.Hatırlıyorsun değilmi.Vefat edeli epey oldu daPek severdim rahmetligi bende
Saka bi yana gercekten uyku basti beni kizlar ben yatariyi geceler diliyorum canlarim kendinize deger verinopuldunuz
Ooo elifim nasilsin ya ablana gidiyon hee ne guzelslm soyle anacimiyi vakit gecir emii arada ugra bi kayfemizi icHayırlı pazarlar nanelimon kabuğu :).Ablama gidiciz:)
Canım burayı okumadan çıktım.Selam da söylemedim.Ama iyi vakit geçirdim tşk ederim:)Ooo elifim nasilsin ya ablana gidiyon hee ne guzelslm soyle anacimiyi vakit gecir emii arada ugra bi kayfemizi ic
Sıkılmış bir bayan.Nasılsın şekercik:)