- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
Hosbuldum cicim ne haber nasilsinHoşgeldiinn :)
Nereye yok oluyorsun kiz007 gibi konustun adrenalin sardiNanelimon hoş geldin de ben biraz yok olmalıyım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum cicim ne haber nasilsinHoşgeldiinn :)
Nereye yok oluyorsun kiz007 gibi konustun adrenalin sardiNanelimon hoş geldin de ben biraz yok olmalıyım:)
Hosbuldum cicim ne haber nasilsin
Nereye yok oluyorsun kiz007 gibi konustun adrenalin sardi
Geldim geldim.Az işim vardı daHosbuldum cicim ne haber nasilsin
Nereye yok oluyorsun kiz007 gibi konustun adrenalin sardi
Amann cok sukur karin toklugu onemlianacim bende her seferinde dizi bakayim diyorum yarisina gelmeden daral geliyobirakiyorum..simdide gecenin kralicesi diye bi dizi baslamis arkadas siddetle tavsiye ediyor bi goz atacam bakalim ona kac bolum dayanacam bakalimKarnım tok, sırtım pek :) dizi bakınıyorum netten, yeni diziye başlayasım var. Sen napıyosun nasılsın :)
Ne isler ceviriyon giisaka bi yana seninkide zengin kalkisi oluyoo heeGeldim geldim.Az işim vardı da
Boş kaldıysa doldururuz.Bi mantı koyayımda şuraya nasıl doluşuyorlar bak:)smeagol hastamisin bacim hic gorunmuyonumarim iyisindir..@DeryaLi sen nerelerdesin kocenle hafta sonu balayisi mi yapiyonuzmeydan bos kaldi yaw daral geldi
Anammm mantiikiz sen bizi sismanlatmaya niyetlisin heralmantiya gelin mantiyaaaelifim eline saglik
Hani mantıyı bile gözleri görmedi:)Anammm mantiikiz sen bizi sismanlatmaya niyetlisin heralmantiya gelin mantiyaaaelifim eline saglik
Yarına saklayalım en iyisi:)Daha yeni yedim sayılır bir benzerinii, ama bir iki çatal alırdımm
Yarına saklayalım en iyisi:)
Sana sebze pişirelim ozaman:)O da olurr :))
Bir de zayıflamaya çalışıyorum, bizim kızlar görürse valla keserler beni
Sana sebze pişirelim ozaman:)
Ne pişirelim ozaman:)Kalorisiz un bulup ondan yapalım hamur işlerini:)Hiç sevmem kii :))
Ne pişirelim ozaman:)Kalorisiz un bulup ondan yapalım hamur işlerini:)
Asker yolumu gozluyorsun bacim allah kavustursunhosgeldin aramiza cicimVarsa mümkünse ondan alırımm
Tanışalım bir .. İsmin Elif mi ?
Evet canımm, Çok teşekkür ederim❤Asker yolumu gozluyorsun bacim allah kavustursunhosgeldin aramiza cicim