- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Aynen yaa. Allahim bizden evlatlarimizdan uzak etsin.Zamane insanlarinda da bir genislik bir genislik valla akillara zarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yaa. Allahim bizden evlatlarimizdan uzak etsin.Zamane insanlarinda da bir genislik bir genislik valla akillara zarar
Aminn canim rabbim kimseyi sasirtmasin..Aynen yaa. Allahim bizden evlatlarimizdan uzak etsin.
Amin.. Birde yuzsuz yuzsuz içim rahat deil diyor. Beni çok dövdü diyor sanki masum.Aynen yaa. Allahim bizden evlatlarimizdan uzak etsin.
Ayy evlerden irak anambide rahat olaydi ici utanmazAmin.. Birde yuzsuz yuzsuz içim rahat deil diyor. Beni çok dövdü diyor sanki masum.
@Bilgece konu aldı başını gitti o konu kapanır bir çok kişide banlanir demedi deme. Takipteyim
Bizim son mesajlara bak canısi. Görürsün.Ayy evlerden irak anambide rahat olaydi ici utanmaz
Evet ciktum kız uyuyunca hemen uyudum bende.bugün izin verdi kizim uyudum valla gecede bir kere uyandı.dinlenmisimMazef çıktın mı canım..
Ben çok iyiyim gunaydinMerhabalar herkesenasilsiniz bakalim
Iyi dinlenmise benziyorsun sirinim adina sevindim bebis nasil iyimi azcik kokla yerimeBen çok iyiyim gunaydin
Dinlendim gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi.bebekte iyi uyuyunca tabi.dün sorupta cevap alamadığını yada mantıklı cevap alamadığını soru varsa şimdi sorunhazir kafam iyiykenIyi dinlenmise benziyorsun sirinim adina sevindim bebis nasil iyimi azcik kokla yerime
Valla simdilik aklima bisey gelmiyo anambu defada ben uykusuzum cocuklar beni birakmadi yatayimkafam basmii anlicanDinlendim gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi.bebekte iyi uyuyunca tabi.dün sorupta cevap alamadığını yada mantıklı cevap alamadığını soru varsa şimdi sorunhazir kafam iyiyken
Iyiz kuzum senden ne haberKızlar napıyorsunuzzz
Bende iyiyim tatlım evimi topladım işlerimi hallettim yanınıza geldim Akşama yemeğe misafirim var ama allahtan bir kişiIyiz kuzum senden ne haber
Ooo hamarat kadin canimellerine saglik olsun..bir kisiyse kasmaya gerek yokbende islerimi hallettim anacim kahvemi aldim daldim mekanaBende iyiyim tatlım evimi topladım işlerimi hallettim yanınıza geldim Akşama yemeğe misafirim var ama allahtan bir kişi
oooo türk kahvesmi yoksaOoo hamarat kadin canimellerine saglik olsun..bir kisiyse kasmaya gerek yokbende islerimi hallettim anacim kahvemi aldim daldim mekana
Yok kiz neskayfesendemi gavur ellerindesin bacimturk kahvesi buram buram senindemi burnunda tutuyooooo türk kahvesmi yoksa