- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
@Bilgece aldatan kadına Dalacam zor tutuyorum kendimi
Valla ben yorum yaptim ciktim. Sinirlerim lacka oluyor sonra da banlaniyorum hic gerek yok. Ne halleri varsa gorsunler bosver..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@Bilgece aldatan kadına Dalacam zor tutuyorum kendimi
Iyim bacim sen nassanNaneli ilimon nassan
Uykusuzluktan hep bunlar isteeYagmurun_kizi gani nane limon nassan yazMissinya onu şey diye okuiym smeagola nane limon iç dedin diye okuirum niye nassan yazdığı bu diyorumaklima hiç naneelimoonn gelmiyor
İyi yatacam birazdan dün geç yatıp sabah erken kalktım uykum var vallaIyim bacim sen nassan
Yoracak halinde kalmadı zaten artık olduğu kadar.kahvaltiyada eşim yardım eder zaten geçer giderİnşallah canım. Kendini çok yorma dediğim gibi senin halinden anlarlar
Hosgelmissin bacim nasilsinhayirdir kim kimi aldatmis bdv yine karismis anlasilandinozor oldugumdan beri hec yazmiyom orayaValla ben yorum yaptim ciktim. Sinirlerim lacka oluyor sonra da banlaniyorum hic gerek yok. Ne halleri varsa gorsunler bosver..
Valla ondan ya yoksa kusuruma bakmaUykusuzluktan hep bunlar istee
Hee hee biliyom anacim kaynattiniz dun gece yat dinlen valla sen bize lazimsinİyi yatacam birazdan dün geç yatıp sabah erken kalktım uykum var valla
Bdv de deil ben oraya girmiyorum kiHosgelmissin bacim nasilsinhayirdir kim kimi aldatmis bdv yine karismis anlasilandinozor oldugumdan beri hec yazmiyom oraya
Ne kusuru sirinim hec sorun degilValla ondan ya yoksa kusuruma bakma
Kaynatmakta ne Kaynatmak ekşin tavandi dün geceHee hee biliyom anacim kaynattiniz dun gece yat dinlen valla sen bize lazimsin
Bide oyle bir topik mi varbilmiyomki anam ben bi bura bi bdv oyle dolaniyom hic haberim yok..ben bi dolanayim o vakitBdv de deil ben oraya girmiyorum ki
Acisiyla tatlısıyla da
Gordum gordumgece kuslari sizi anam ben duramiyom o kadar gec vakite kadar gozlerim kapanii 12 den sonraKaynatmakta ne Kaynatmak ekşin tavandi dün gece
Keşke yine gelse
Fazla dolanma yolunu kaybedersinBide oyle bir topik mi varbilmiyomki anam ben bi bura bi bdv oyle dolaniyom hic haberim yok..ben bi dolanayim o vakit
Valla canim zamane insanlari cok degismis coook.Ya öylede adam da da ne mide varmış gel barışalım diyor mus
Hos buldummm. Bi konu vardi da onu diyodu derya :))Hosgelmissin bacim nasilsinhayirdir kim kimi aldatmis bdv yine karismis anlasilandinozor oldugumdan beri hec yazmiyom oraya
Hehe diyene bak saatten haberin varmı senin diyecem siz 1 saat gerimisiniz bizdenGordum gordumgece kuslari sizi anam ben duramiyom o kadar gec vakite kadar gozlerim kapanii 12 den sonra
Merak etme bir dinozor ait oldugu yeri unutmazFazla dolanma yolunu kaybedersin
Geriyiz anamne yapak daha 20 dk flan varHehe diyene bak saatten haberin varmı senin diyecem siz 1 saat gerimisiniz bizden
Zamane insanlarinda da bir genislik bir genislik valla akillara zararValla canim zamane insanlari cok degismis coook.
Hos buldummm. Bi konu vardi da onu diyodu derya :))