- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
İnsan gülme smileyi olsa koyar laCanım gordun hatta çokta guldum ama yorum yazacak durumum olmadi
Okadar mi işin va
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan gülme smileyi olsa koyar laCanım gordun hatta çokta guldum ama yorum yazacak durumum olmadi
Yok ki isimden değil sabah baktım ben onlara gözünün biri kapalı biride az aralıkta o halde yazmak istemedimİnsan gülme smileyi olsa koyar la
Okadar mi işin va
Ayrıca şimdi tekrar bakınca gordudm hatırlamıyorum ama oraya bir yere koymusumİnsan gülme smileyi olsa koyar la
Okadar mi işin va
Yedim ben onuAyrıca şimdi tekrar bakınca gordudm hatırlamıyorum ama oraya bir yere koymusum
Zorla uyuttum yanına yattım tam için geçmiş uyandi şimdide dudağını buze buze agliyr kucağına alıp bende aglicam şimdiYedim ben onu
geldim conemmmtolin sesime geeellllll
ayyyy dunde içtim oyle sonra bide ustune koyu cay ıctım allahım varya öluyorum sandım karnımın agrısından yok içemem bidahaKim dedi sana kahvaltı yapmadan kupa kupa kahve iç diye
ayyyy dunde içtim oyle sonra bide ustune koyu cay ıctım allahım varya öluyorum sandım karnımın agrısından yok içemem bidaha
cıktı cıktı hemde siyah siyahE durum nası peki, çıkartabildin mi
Puuuucıktı cıktı hemde siyah siyah
sanada tasiye ederim smeaaaa bak nasıl siyah siyah cıkıyor gör
Allahıımmm kusceeemmmmsanada tasiye ederim smeaaaa bak nasıl siyah siyah cıkıyor gör
bana kabaran bişeylerde varmıAllahıımmm kusceeemmmm
Senin için kararmış
bana kabaran bişeylerde varmı
Allah seni kahretmesin