- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
izle izleHiç izlemekteyim öyle neler olacak diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izle izleHiç izlemekteyim öyle neler olacak diye
Çok şükür iyiyim ben de öyle oturuyorum boks izliyoruz eşimle
A sen yenisini? Kimsin tanisalim
Ya aaaa? Dün senin kulağını cinlattim hissettin mi? Aksam baya cosmustuk ) nasılsın Efendimiss?Tam çıkıyordum Bilge, hoşgeldin
Hoş buldum Deryacim ne haber?Gece kuşu hosgeldin
aaa ne guzel.yok yenı dıılım cnm ılk kez yazıyım dedım bu topiğe ama yazmasam ıyımıs olsun senı gordum:)
Her zamanki gibi iyiyim. Bebisle uğraşmaya devamYa aaaa? Dün senin kulağını cinlattim hissettin mi? Aksam baya cosmustuk ) nasılsın Efendimiss?
Hoş buldum Deryacim ne haber?
Ya aaaa? Dün senin kulağını cinlattim hissettin mi? Aksam baya cosmustuk ) nasılsın Efendimiss?
Hoş buldum Deryacim ne haber?
Neden ki? Bi şey mi oldu anlamadı ben Muhabbetimiz güzel ya sıcak samimi.
Ee sen kaç yasindasin evli misin? Çoluk çocuk?
Birileri hem benim konuşmamı sevmemis hemde beğeniyor alakaya pırasa
Her zamanki gibi iyiyim. Bebisle uğraşmaya devam
Ben de iyiyim şükür Efendimiss sen kaç kilosun ya? Spora gidiyorsun? Yani sağlık için mi gidiyorsun yoksa kilo vermek için mi?Estağfirullah efenim, iyiyis çok şükür, sis nasılsınıs
Aman tartışmayın genclerBirileri hem benim konuşmamı sevmemis hemde beğeniyor alakaya pırasa
Ben de 25 yaşında evli çocuksuz bir hatunumbırsey olmadı cnım bana gore.gerıye dönük okursan orda war:) evet baya bı sıcak samımı hemde :))) yas 26 cnm.evlıyım.cocugum yok henuz .sende ne war ne yok
Aman tartışmayın gencler
Ben de 25 yaşında evli çocuksuz bir hatunum
Ooo senin de mesain gece başlıyo desene ama hani bebek uyumak istemez her şeye gülmek ister falan o halleri çok şirin oluyo..
Ben de iyiyim şükür Efendimiss sen kaç kilosun ya? Spora gidiyorsun? Yani sağlık için mi gidiyorsun yoksa kilo vermek için mi?
2 yıllık çok şükür ))kaç yıllık evlısın cnm?
Oyyy ellerini yerim onun. Çok sekerler yaaa. Ablamin oğlu var bi gün gormesem dayanamiyorum. Amin Aminnnnnnn.Aynen canım dakka başı onunla oynamamizi istiyor. Birde cilveli ki teyzesi
Allah sanada nasip etsin cnm
Ben de iyiyim şükür Efendimiss sen kaç kilosun ya? Spora gidiyorsun? Yani sağlık için mi gidiyorsun yoksa kilo vermek için mi?
Gerilmeye ve tartışmaya gerek yok değil mi hanımlar
Rahatsız olduğu bir ortamda bulunmaya a gerek yok demi amaGerilmeye ve tartışmaya gerek yok değil mi hanımlar
2 yıllık çok şükür ))
Oyyy ellerini yerim onun. Çok sekerler yaaa. Ablamin oğlu var bi gün gormesem dayanamiyorum. Amin Aminnnnnnn.
Allah bağışlaSin evlatlarinizi canım. .