- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
Malumun herkes İngilizce bilmiyor, Türkçe konuşuyoruz..
pekı.hayırlı geceler sızlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malumun herkes İngilizce bilmiyor, Türkçe konuşuyoruz..
Bebek deterjaninda yumosa gerek yok ama kendimizinkinr atiyorum onunkinde atiyorum sonuçta çamaşır da kalıyor alerji falan olur diye
Buna sen karar veremezsin cicim ayrıca burada kasinti yapacak halim yok gerçek hayatta etrafımda o tipler den fazlasıyla var. Cekememla ve olum kelımelerı bır bayana yakısmıyor cnm.ayrıca regl gunum dııl
Bende dalan kullanıyorum o gene iyi sabun gibi kokuyor ben sevdimBende kullanmıyorum zaten hacı Şakirin bebe deterjanıni kullanıyorum ama hiç güzel kokmuyor
İsteyen istediğini konusur canımcım sallaMalumun herkes İngilizce bilmiyor, Türkçe konuşuyoruz..
Bir dahakine dalın kullanayım bari bendeBende dalan kullanıyorum o gene iyi sabun gibi kokuyor ben sevdim
Şöyle anneli gezmelere çok imreniuorum ya annemden uzağım ya
la ve olum kelımelerı bır bayana yakısmıyor cnm.ayrıca regl gunum dııl
pekı.hayırlı geceler sızlere
Salla dedim ya açıklama yapmaya gerek yok
Müdahil olmak zorunda hissettim. Belli bir samimiyetimiz var burada. Sana uymamış olabilir. Senin de tavrın bize uymadı mesela, gelir gelmez ne oluyor burda bana da anlatın gibi. Elektrik meselesi..
Sana da hayırlı geceler..
Dalın değil kız dalan.di yanlış hatirlamiyorsam sabah bakarım hemde uygun fiyatiBir dahakine dalın kullanayım bari bende
Evet uyanıyor iyi gününde 3 kere kötü gününde Allah ne verdiyseMazef gece uyaniyor mu emmek için
Buna sen karar veremezsin cicim ayrıca burada kasinti yapacak halim yok gerçek hayatta etrafımda o tipler den fazlasıyla var. Cekemem
Müdahil olmak zorunda hissettim. Belli bir samimiyetimiz var burada. Sana uymamış olabilir. Senin de tavrın bize uymadı mesela, gelir gelmez ne oluyor burda bana da anlatın gibi. Elektrik meselesi..
Sana da hayırlı geceler..
Salla dedim ya açıklama yapmaya gerek yok
Hayırlı geceler demiştik birbirimize.. Hoşçakalın..ben tuhaf bısı dedıgımı dusunmuyorum ama neyse.la olum kelımelerınden daha tuhaf dııldır en azından
Hayırlı geceler demiştik birbirimize.. Hoşçakalın..
Hayırlı geceler demiştik birbirimize.. Hoşçakalın..
dılegımı gerı aldım çoktan :)
topık sahıbı ortamı yatıstırır sız tam tersı atese verdınızz
Sana bir ayıp ettiğimi düşünmüyorum. Dileğini geri almış olabilirsin, ben almıyorum ve sana hayırlı bir gece diliyorum. Elektrik tutmadığından sebep ortamı yatıştırmak adına sana kapıyı gösteriyorum :) Hayırlı geceler tekrar..:)
Hee sindiremez, gitmez yazarsın, o senin bileceğin iş. Ancak şu söylediklerinden sonra seni dikkate almıyor ve cevap vermiyorum :)