- 12 Temmuz 2006
- 55.526
- 212.882
- 52
Ah be gülüm, bazen kafa kaşımaya vaktim olmuyor sizleri ihmal ediyorum kusuruma bakmayınOhh Mune hoşgelmişsen Yaw dinozor dedik, KK dedik, seni niye göremiyoruz burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah be gülüm, bazen kafa kaşımaya vaktim olmuyor sizleri ihmal ediyorum kusuruma bakmayınOhh Mune hoşgelmişsen Yaw dinozor dedik, KK dedik, seni niye göremiyoruz burada
Bu topik öncelikli olarak buranın efsaneleri için, dinoları için, sen olmadan olur mu ciğerim Kusur ne demek, rica ederimAh be gülüm, bazen kafa kaşımaya vaktim olmuyor sizleri ihmal ediyorum kusuruma bakmayın
Seni kim nereye taksin cicim kimsin ki sen. Sen benimle atismayi sevdin bak çıkamıyorsun bile burdansen benı nıye bukadar taktın ki cnm bana gore konus dedıgımı hatırlamıyorum.kıb by dıorum ok
Evet canim ee eski olmak kolay değil uğraşıyorsun isteYagmurun_kizi bu topik efsane olacak demiştim di mi Ne ka takipçimiz var, gelen ayrılamıyo
Benim maalesef ku gelmedi aklım hala çınar daYagmurun_kizi keyfim geldi la
Seni kim nereye taksin cicim kimsin ki sen. Sen benimle atismayi sevdin bak çıkamıyorsun bile burdan
Ennnnn dinolar içinBu topik öncelikli olarak buranın efsaneleri için, dinoları için, sen olmadan olur mu ciğerim Kusur ne demek, rica ederim
Topik sakinleşecek mi yoksa cımbızı kınından çıkarayım mı?
Geyik sohbeti yapılıyor burada azıcık sakin olalım, gülelim, eğlenelim, öpüşüp koklaşalım
Ben siteyi gezeyim, asayişe bakayım, siz muhabbet kuşları gibi olun, çok şey istemiyorum sanırım
Mune bizim topikte ekşin eksik olmaz. Ama şikayette olmaz aramızda anlaşıriz. Bizimle aynı kafadan olmayanların aamizda işi ne..
555 misin senevet cok sevdım..basına sapka olarak tak benı olmaz mı hahahahahaagsgsgaghsgasgaghahahahahahahahahasgsgah
kım oldugum nıckımde yazıyor ıyı bakkk
Benim yaş çoktan ifşa olduabla diyorlar artık aahhhh ahhh bir zamanlar Mune demek yeterliydi, şimdi abla az daha dişimi sıkarsam teyze sıfatı da alırım sitede, patron bile elimi öpüp alnına koyuyor smeaMune sus yaşımız çıkacak
lolita lütfen.