- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Sme ve bilge birbirinizi izlesenize
Aaa ben izlememisim Efendimissi çok ayıp etmişim. Şimdi izledim ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sme ve bilge birbirinizi izlesenize
bende 3 cnım
Rahatsız olduğu bir ortamda bulunmaya a gerek yok demi ama
Ne güzel. Allah nice mutlu huzurlu yıllar göstersin. . Amin
Ben kendimi bildim bileli spor yaparım Bilge. Folklorle başlayan aktivitem voleybol, basketbol, atletizmle devam etti. 3 senedir fitness ve pilates yapıyordum. Sağ bileğim ve dirseğimde kireçlenme başlayınca fitnessı üzülerek bırakmak zorunda kaldım. Şimdi zumbaya gidiyorum. Benimkisi tamamen eğlence, keyif. Kilo problemim hiç olmadı şükür
Gerilmeye ve tartışmaya gerek yok değil mi hanımlar
Tatlım buradan sadece bilge ile yazisiyorsun profil yada özelden de yazisabolirsin. Rahatsız olduğunu beğenmediği i söyleyen sensin kapişözgür bır platform burası tatlım..bır suru kısı war burada onlarlada konusabılırım ozgurce
amın cnm benım cumlemıze ıns.bebek dusunuyormusun
Valla Mune geyik yapalım, kafa dağıtalım dedik ama rahat bırakılmayınca zor oluyor haliyle. Bizi beğenmeyenlerin burada ne işi var yani di mi
Kesinlikle başlamalısın. İlerisi için en iyi yatırımVaaay Süpersin maşallah. Hep çok ozenmisimdir böyle istikrarlı sportik hatunlara. Ben de evlenmeden önce fitness pilates vs gittim evlendikten sonra da devam ettim. Sonra bıraktım. Bırakınca da hop gelsin kilolar. Bi de Evimin hemen yanında spor salonu var düşün artık. Ama ben de başlıcam insallah. Heves ettim
Tatlım buradan sadece bilge ile yazisiyorsun profil yada özelden de yazisabolirsin. Rahatsız olduğunu beğenmediği i söyleyen sensin kapiş
İyi geceler canım bende çıkacam birazdan malum sabah erken kalkacamEvet Allah nasip ederse istiyoruz bakalım nasip.
Kızlar ben şimdi çıkıcak iyi geceler. Yine gorusuruz inşallah
Evet Allah nasip ederse istiyoruz bakalım nasip.
O zaman rahatsız olmayacaksin cicim sana göre konuşmam benyooo hayır ben burada yazısmak ıstıyorum cnmmmm
Evet Allah nasip ederse istiyoruz bakalım nasip.
Kesinlikle başlamalısın. İlerisi için en iyi yatırım
O zaman rahatsız olmayacaksin cicim sana göre konuşmam ben