Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Davul etmesin kizz yazik degilmi bana zurna olmayi tercih ederim incecik narin yaaniideryali nasilsin bu arada iyimisin
Harikasın ablam sen yaÇay var bende:)(_)?(_)?
Üye kısmını sil benceHeee kizz buldum buldumm nasil olmus ama
Çay var bende:)(_)?(_)?
Nasılsın Pıtırcık
İyiyim ne olsun takılıyorum burada yemek yapacam daha çakılıp kaldım işte.
Çayım demli ve şekersiz olsun
Wawww hemen geliyorum oraya
Gel tabiki:)Etli ekmek yeriz:).Fırın kebabı da:)İyiyim ne olsun takılıyorum burada yemek yapacam daha çakılıp kaldım işte.
Çayım demli ve şekersiz olsun
Wawww hemen geliyorum oraya
(iyi olmana sevindim canim)Biraz daha iyiyim kendime geldim yavaş yavaş. Sabah çok kötüydüm ama.
O nickinin altındaki yazı ne oyle
Çatlak patlak dinazor seni
Degilmihem uye hem dinazor olmazHarikasın ablam sen ya
Senin eski nickin neydi hala söylemedin bana
Gel tabiki:)Etli ekmek yeriz:).Fırın kebabı da:)
Hahhah yerim o ifadeyi
Bomba gibiyim, beni bekleyen bi sınav var ona hazırlanıyorum. Ve yarın, ona kimin patron olduğunu göstericem
Sen nasılsın :))
Söyledim hatta yazmıştım bile,anklı bişeydi
Hemen geliyorum beklee
Göster tabi inşallah sorular tepene çıkmaz. Anam biz acayip kopya çekerdik he. Benim kız kardeşimin de finalleri var Rabbim yardımcımız olsun.
Malesef matematikte büye kalmış bileÇok teşekkürler, amin..
İnşallah kardeşininkiler çok iyi geçer
Hm sen 2008 de üye olmuşsun ben o tarihte girmiyordum ki site ye ondan tanımam herhalde nickini daha eskileri biliyorum ben
Malesef matematikte büye kalmış bile
Kimi biliyorsun:)Hm sen 2008 de üye olmuşsun ben o tarihte girmiyordum ki site ye ondan tanımam herhalde nickini daha eskileri biliyorum ben
Hm sende beni tanımıyorsun o zamanDaha eski olanlarıda çok fazla tanımıyorum bende..