- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
Şirin üyeyi beğendimKiz mazef sen oraya en sirin uye diye yazssana bende manyak uyemi yazssal acepniye kendime manyak diyomki daha afilli bisey bulmam lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şirin üyeyi beğendimKiz mazef sen oraya en sirin uye diye yazssana bende manyak uyemi yazssal acepniye kendime manyak diyomki daha afilli bisey bulmam lazim
Valla bilmiyorum yaa başka yollarla oluyorElimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım elbette.
O zaman pro üyeler yapabiliyor demekki.
Hatta kendime deneyim olacakmı acaba o şekilde.
Bende catlak ve uyuz arasinda kaldimsence ben ne yapayim? az once denedim catlak dinazor diye ama nereye yazildi bilmiyomŞirin üyeyi beğendim
Valla bilmiyorum yaa başka yollarla oluyor
Dogru yere yazılmadığı kesinBende catlak ve uyuz arasinda kaldimsence ben ne yapayim? az once denedim catlak dinazor diye ama nereye yazildi bilmiyom
Kendimde denedim oldu,demekki pro üyelerde oluyor sadece ..
Demekki herkezde senin çatlak olduğunu düşünüyorKizz ben duruma yazmisim ya laabegenen begenene
Pro ne olakinasil olunuyor paralimiKendimde denedim oldu,demekki pro üyelerde oluyor sadece ..
Galibaa yaanii sanirsammDemekki herkezde senin çatlak olduğunu düşünüyor
Pro ne olakinasil olunuyor paralimi
Merhabalar canimcim hosgeldin nasilsinMerhabalar
Merhabalar canimcim hosgeldin nasilsin
Hayirli yolculuklar canim..afiyet olsun,iyim cok sukur bende benim ufaklikla ugrasiyorum ne yapayimallah zihin acikligi versin sinavlarinda basarilar canimSeni gördüm daha iyi oldum Son bir sınavım için yola çıkıcam akşama, ders çalışıyordum. Bi kahve yapıp nefes alayım dedim girdim kimseler yok, seni buldum ama şimdi sen nasılsın?
Hoş geldin Keleş abaDinazor dediler geleyim dedim
He az kaldık ama değerimızı bilen yokHoş buldum sağol,çok az kaldı eski dinazorlardan
başlık çok iyi
Hoşgeldin ben eskilerden birini gormuskrn birşey sormak istiyorum. Popüler üye nasıl olunuyor
Anammmm kizz sen o en sirin uyeyi nasil yazdin bakimmm banada deyiver cabukHoşgeldin ben eskilerden birini gormuskrn birşey sormak istiyorum. Popüler üye nasıl olunuyor
Beni tanıyon ya beybisiAslinda ben yeniyim eski dinazor lari tanimam ama cok isterim tanimayibizde onlarin yerini aratmayiz insallahallah iyilik saglik versin arkadasim