- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Begentin 100 u geçtiyse olurBütsüz öğrenci, öğrenci değildir, yok öyle bi dünya
Bu arada beğeni prensesi 1.seviye olmuşum çok güldüm. Benden de ne prenses olur ama, hayatımın özet ifadesi buyken ;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Begentin 100 u geçtiyse olurBütsüz öğrenci, öğrenci değildir, yok öyle bi dünya
Bu arada beğeni prensesi 1.seviye olmuşum çok güldüm. Benden de ne prenses olur ama, hayatımın özet ifadesi buyken ;
Hm sende beni tanımıyorsun o zaman
Abla tek tek saydiracan mi simdiKimi biliyorsun:)
Benimde sana hemen kanım kaynadi ne hikmetse. Ondan acaba tanıyor muyum diye sordum sanaAma yabancı gelmedi nickn bana
Yok yahu sayma:)Bendeki de saçmalık işde:)Bana 10 dk mola,çayımı ayar edeyim geleyim:)Abla tek tek saydiracan mi simdi
Tamam ablaYok yahu sayma:)Bendeki de saçmalık işde:)Bana 10 dk mola,çayımı ayar edeyim geleyim:)
Begentin 100 u geçtiyse olur
Benimde sana hemen kanım kaynadi ne hikmetse. Ondan acaba tanıyor muyum diye sordum sana
İyi dersler canimÖyle olmuş :))
Ben devam edeyim dersime prensesler gibi
İyi bakın kendinize, bi kahve ısmarlayın, bıdıklar müsade ederse biraz keyif yapın :))
Görüşmek üzeree
Bana atma noluyyy yazik banqTeşekküğrler sağol,genelde severler beni burada,arada fırçamıda atarım ama
Bana atma noluyyy yazik banq
BAna Yaşlısın mi demek istedin senGenelde gençlere atıyorum onu..
BAna Yaşlısın mi demek istedin sen
Hanim hanim yaşlı dedin işte banaAy aşk olsun fırçalarımı sadece gençlere atıyorum dedim
Külliyen yalan vallaa
Hanim hanim yaşlı dedin işte bana
Hanım Abla senin oğlun yada kızın mi evleniyor du evlenecek miydi öyle bisiyler hatırlıyorum ceğiz falan konusuyordun
Hayirli ugurlu olsun ablacim allah tamamina erdirsin insallahYok valla demedim yaaa.
Kızım evlenecek bu yaz kısmetse,şimdidien başladım hazırlıklara
Hayirli ugurlu olsun ablacim allah tamamina erdirsin insallah