Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana cay yokmu elifimayran ictik ayrimi dustukÇayımı aldım geldim:)
Oooo olmazmı:)Bana cay yokmu elifimayran ictik ayrimi dustuk
Oooo sen bidenesin elifimcok tessekurler kuzum eline saglik
Amin hanımablacım.Kızın kaç yaşındaki.Sen çıtırsın,kızını düşünemiyorum bile
Yok canım 41 kere maşallah:)Kızım 27 yaşında elifcim,yok be anacım ne çıtırı yaşlandık artık diyorum
Yok canım 41 kere maşallah:)
Yok valla demedim yaaa.
Kızım evlenecek bu yaz kısmetse,şimdidien başladım hazırlıklara
yandi damat deseneeHayırlı uğurlu olsun. İnşallah mutlu olur.
Damat kimdir kimlerdendir iyi araştırdınız mı
Allah benim kızımı alacak olana sabır versin dıdısının ďıdısını araştırırım valla
Cegizleri tamam mı
Esinde bana diyor senin kaynana ligin çekilmez diye bitanr kizim var kolaymi vrrecem onu tabi çekilmez olucam dedim bendeyandi damat desenee
Ohoo topluca yandilar deseneeee o zaman bizim cadi kaynanalardan ne farkimiz kaliyokiazcik agirligimiz olsun kiz anasi olarak biz iyi olacaz ki,hep bir adim onde olalim ama demioglan tarafi cekistirmesin bizi sonraEsinde bana diyor senin kaynana ligin çekilmez diye bitanr kizim var kolaymi vrrecem onu tabi çekilmez olucam dedim bende
Çıra gibi hemideyandi damat desenee
Esinde bana diyor senin kaynana ligin çekilmez diye bitanr kizim var kolaymi vrrecem onu tabi çekilmez olucam dedim bende
Ne yaparsak yapalım geliştirecekleri nasıl olsa barı boşa çekiştirmiş olmasınlar.Ohoo topluca yandilar deseneeee o zaman bizim cadi kaynanalardan ne farkimiz kaliyokiazcik agirligimiz olsun kiz anasi olarak biz iyi olacaz ki,hep bir adim onde olalim ama demioglan tarafi cekistirmesin bizi sonra
Sen kendini iyice aştin laAvatarim nasil kizlarrrtam dinazor oldum laa
Topigimize layik olmaya calisiyorum efenimSen kendini iyice aştin la
Sme bu topigi senin üzerine yapsın
Patates kızart yumurta haşla sosis falan kızart. Akşamdan poğaça yap yada sabah pastaneden al yada puf böreği yap. Zeytin peynir reçel derken masan dolar. Haftasonu eşın evdeyse bebişi de ver ona sen birseyler hazırlayana kadar baksın.Yagmurun_kizi kız hafatsonu kahvaltiya misafir gelecekte ne hazirlayim kız fikir ver ama bu arada da 6 aylık kızımı unutma
La layık olmak neki sahibesi oldun resmenTopigimize layik olmaya calisiyorum efenim
Yagmurun_kizi cok guzel fikirler vermis istersen soyle guzel bir menemen ile krepte yapabilirsinsimdiden afiyet olsunYagmurun_kizi kız hafatsonu kahvaltiya misafir gelecekte ne hazirlayim kız fikir ver ama bu arada da 6 aylık kızımı unutma