- 13 Ocak 2016
- 137
- 192
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada çok güldüm, annem de deli baş der bana ara ara. Erkek fatma, delibaş, safinaz. Böyle böyle delirttiler beniUu, sen de
Ama enerjin yüksek.Bu arada çok güldüm, annem de deli baş der bana ara ara. Erkek fatma, delibaş, safinaz. Böyle böyle delirttiler beni
Ciddi ciddi ostrojen mi aliyosun? Neden ki?
Pko :/ diyabet, tiroid, bende ne ararsan var, hiç istemedim hormon almayı ama doktorum ısrar etti artık. Bakalım, yan etkisi çok oldu, bugun yarın gidicem kontrollerime
Kimkiiiiii:)5 ziyaretçi var:)Biri beni gozetliyor
O bdv de kadınlara acayip gaz veriyorlar he kadın mesela yazıyo kocama söyle böyle sorunum var. Hemen hurra ayrıl boşa
La.kolay mi öyle ayrılıp boşanmak
Bekara karı boşamak kolay diye boşa dememişler
Bu arada çok güldüm, annem de deli baş der bana ara ara. Erkek fatma, delibaş, safinaz. Böyle böyle delirttiler beni
Besinden biri isteizlesiyoruz senide izlim kiz ben benim kizimin adi da elif avatarinda cok datluuuKimkiiiiii:)5 ziyaretçi var:)
Öğreneceksin dostum, öğreneceksin su isaretin bayrak degil de sutyen salladigini biliyo muydunuzPeki ben niye kendimi alıntılayarak yazıyorum ısrarla..
Geçmiş olsun canım.Pko :/ diyabet, tiroid, bende ne ararsan var, hiç istemedim hormon almayı ama doktorum ısrar etti artık. Bakalım, yan etkisi çok oldu, bugun yarın gidicem kontrollerime
Besinden biri isteizlesiyoruz senide izlim kiz ben benim kizimin adi da elif avatarinda cok datluuu
Tşk ederim ama sende tatlısın.Elif gerçek adım değil zatenBesinden biri isteizlesiyoruz senide izlim kiz ben benim kizimin adi da elif avatarinda cok datluuu
Ha gayret guzelim olacak elbett:) bir kadin yeterki istesin gerisi kolay oncelikle buna inanKknin güzel kadınlarıı, iyi ki gelmişim diyorum kendime, iyi geldiniz bana.
Atom karınca gibiyimdir, bu ara düşüğüm biraz ama toparlanmaya başladım bile, daha erken bunun için ama .. :)) olcak olcak
Rica ederim canim; )benim adimda nanelimon deel zatenelifi gordum kizim geldi aklima ondan seyyetimm..Tşk ederim ama sende tatlısın.Elif gerçek adım değil zaten
Aa cok cok gecmis olsun. Zamanin hastaligi pko. Hep hormonlu gdolu yiyeceklerden iste..
Kız nanelimon biz de izleştik heRica ederim canim; )benim adimda nanelimon deel zatenelifi gordum kizim geldi aklima ondan seyyetimm..
Olur böyle vakkalarPeki ben niye kendimi alıntılayarak yazıyorum ısrarla..
Kesinlikle.. doğduğumdan beridir sağlıklı biri olamamışım hiç. Bünyem zayıftır ama ben güçlüyümdür, bi bu kadar hastalık daha gelip beni bulsa bi sigara yakar size sararım artık biraz makara güzel bir iki insan her şeyin ilacı bunu tuttum bu arada :))