- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
smeagol bak neyi unutmusunÖğreneceksin dostum, öğreneceksin su isaretin bayrak degil de sutyen salladigini biliyo muydunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
smeagol bak neyi unutmusunÖğreneceksin dostum, öğreneceksin su isaretin bayrak degil de sutyen salladigini biliyo muydunuz
Hadi nanelimon sa adın nerden bilelim:)Rica ederim canim; )benim adimda nanelimon deel zatenelifi gordum kizim geldi aklima ondan seyyetimm..
Ahahah bu smileyin de hep dua ettigini sanirdim megersem gitar caliyomis. Yok mu soyle basi kapali nur yuzlu dua eden bi smileyimiz yaa
La dua ne alaka gitar çalıyor bes belli
Hee valla azcik birazcik oyle olduhakkini helal et..Kız nanelimon biz de izleştik he
Töbe YarabbiAma basini yukari kaldirip ellerini aciyo baksana, bi de konusuyo. Sanki Allahim lutfen olsun der gibi
Cok cok gecmis olsun tekrar. Allah sifa versin.
Aynen ben de seviyorum bu smileyi memelere ozgurluk
Ayrica ne zaman istersen yaz tabi. Insan rahatliyor gercekten..
Olabilir ya dogru anam limonu severmis misal babamda nane diye tutturmus ise bak heleee sonuc bendeniz sifa nanelimon olmus vatana millete hayirli olsunHadi nanelimon sa adın nerden bilelim:)
Ahhah benimkiler zaten fazlasıyla özgür, sütyenle meme arasında adeta boşluk oluyor, en küçük sütyenlerimi takmamışsam, bildiğin tahta
Ask olsun kizz ahanda bak izliyom istee bak bi kosede kistiriveririm cok cilve yapma
Canım benim sen de helal et, helal olsun. Ne güzel iki lafın belini kırıyoruz, çok teşekkür ederim güzel duaların için, amin. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın. Gerçi bişeyim yok benim taş gibi hatunumdurCok gecmis olsun bu arada nerantsula canimcim allah dermansiz dert vermesin
Sen cilveme gurban olAsk olsun kizz ahanda bak izliyom istee bak bi kosede kistiriveririm cok cilve yapma
Yaa oyle mi? Amaan bosver evlenince kilo aliyosun buyur bi seu olmaz
Aminnn canim benim herseyin basi saglik gerisi teferruat..masallah masallah ona halk dilinde (at)gibide diyollaaben yanliz tas olarak kaliyorum o at sinifina giremiyom azcik boydan kaybediyorumCanım benim sen de helal et, helal olsun. Ne güzel iki lafın belini kırıyoruz, çok teşekkür ederim güzel duaların için, amin. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın. Gerçi bişeyim yok benim taş gibi hatunumdur
Ego da tavan maşallahAminnn canim benim herseyin basi saglik gerisi teferruat..masallah masallah ona halk dilinde (at)gibide diyollaaben yanliz tas olarak kaliyorum o at sinifina giremiyom azcik boydan kaybediyorum
O garular sana gurban olsun kizSen cilveme gurban ol
Ben öyle köşede sıkıştıracagin garulardan degilem