- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
Sen nerde yaşıyon bizim mahallede hayriye yokAlla alla yoksa yan komşum Hayriye misn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nerde yaşıyon bizim mahallede hayriye yokAlla alla yoksa yan komşum Hayriye misn
İzleşelim ne demek la
Nerantsula bizde izleselim
Hayriye yoksa Naciye vardirSen nerde yaşıyon bizim mahallede hayriye yok
Ay hadi yapalım da ne işe yaradığına dair hiçbi fikrim yok, -evet yine de heves ettim-
Le bide ciddi ciddi açıklama yapıyo.Yani birbirimizi izleyelim. Takip edelim. Izlemek birini gozetlemek, bakmak, takip etmek anlaminda kullanilsa da biz birbirimizi uzaktan haberdar olmak icin izlesicez
İzleşelim ne demek la
Yok oda yokHayriye yoksa Naciye vardir
Ne Pıtırcıgi erkek fatma sin olum senAdeta sevgi pıtırcığı gibi hissettim ay yapalım hadi
Le bide ciddi ciddi açıklama yapıyo.
Ya mesela arkadas oldugun kisilerin etkinliklerine bakip ne yaptiklarini falan görebiliyorsun. Profiline tiklayip arkadaslariminin etkinliklerini gor diyosun ve mesela ben bi yorum yapmissam cikiyo ya da bir yorumu begenmissem falan filan :))
İmdaaat birbirlerine sarkıntılık ediyolar.Sokakda takip ediceksiniz değilmi birbiriniziİzleşelim ne demek la
He abla sonra dağa kaciracıkİmdaaat birbirlerine sarkıntılık ediyolar.Sokakda takip ediceksiniz değilmi birbirinizi
Yok yav estagfurullah ben de onceden bilmiyodum :))))Ay teşekkürler cehaletime verin
Beraber kaçalımmıHe abla sonra dağa kaciracık
Ne Pıtırcıgi erkek fatma sin olum sen
Beraber kaçalımmı
Östrojen alıyorum 2 aydır, onun etkileri olsa gerek biraz da bu erkek fatmalıktan kurtulmak için burdayım. 2 dakkada eridim yalnız, cidden azmetmişimbu konuda sonuç başarılı