- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
Avm gene iyi sinaması falan var bim nedir yaGezmelerin bana benziyor.Bende avm gezerim hep:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avm gene iyi sinaması falan var bim nedir yaGezmelerin bana benziyor.Bende avm gezerim hep:)
Güleyim mi ağlıyayım mı şaşırdımHayaller a101 hayatlar ev
e sende avm ye git ozaman.Sinemaya girmemki benAvm gene iyi sinaması falan var bim nedir ya
Allah ALLAH onlari alip satiyor musunu yani? Bunu hic bilmiyodum. Tam anlayamadim da acikcasi biraz acar misin? Kendin mi tasarliyosun yoksa orda mi tasarlanmis alip degistiriyosun?
Avm uzak bize arabayla 15 dk ama nerdeee anam babam benim evde oturayım diye yapmıslare sende avm ye git ozaman.Sinemaya girmemki ben
Tabi, son zamanlarda ortada çok türeyen vintage butiklerinin pek çoğu böyle yapıyor. Durum da şu, bildiğin pazar yeri, gidiyosun tek tek seçiyosun 1 liraya kazaklar, 3-5 liraya ceketler, tabi bu pazarlarda antikacılar da oluyor yüksek rakamlara satış yapan. Yüzlerce liraya radyolar vs.. aklına gelebilecek her şey var. 2. El tabi her sey. Arkadaşım 10 liraya ünlü bir markanın güneş gözlüğünü aldı, düşün. Sonra çıkınca da kıyafetleri kurutemizlemeye veriyosun, istersen evinde yıka ütüle. Sonra satış. 1 liraya aldığı 2. El kazağı 20 liraya çok rahat satabiliyorlar.. ben 10 liradan satıldığını da çok gördüm
Bizede yakın değil.Dolmuşla gidiyorumAvm uzak bize arabayla 15 dk ama nerdeee anam babam benim evde oturayım diye yapmıslar
Dua Et emin ellere düştün smeagol eline düseydin hiiiıi Allah korusunİlk deryali'nin kucağına düştüm pat diye, samimiyeti iliklerime kadar hissedince ben de burda yerimi aldım
Hee valla ya la bide benim dertlerim yetmiyo sanki geceleri kafama takiyorum konu sahibi ne yapti acep diyecok uzuluyorum yawartik burdayim anacim azcik havamiz degissin
Benim damar yollarim acildi resmen o neydi arkadas bdv de yaw allah yardimcilari olsun diyorum daha da oraya gitmiyorum arkadas
Vay be cok ilginc. Ama pek bana gore degil ya. Tembelim ben yikamasiyla utusuyle ugrasamam bi de benim takintim var 2.el seylere karsi yani 5 lira olsun ama daha once kimse dokunmamis giymemis olsun diye dusunuyorum.. Daha cok kendi tasarimlarimi satmaya yonelik dusunuyorum da bakalim hayirlisi artik
He iyiymiş ben onuda yapamıyomBizede yakın değil.Dolmuşla gidiyorum
Tabi, herkesin uğraşacağı bir şey de değil, baya işi gücü bırakıp tüm günü ayırman gerekiyor filan, teferruatı var.
Bir de sen tasarlamışsın, dikmişsin vesaire, daha şık bi düşünce seninki
Bizde oda yokya olumAvm gene iyi sinaması falan var bim nedir ya
Banada vallahaBizde oda yokya olum
Bimi olan var olmayan var.
Suan yeminle bime gitmek bana ekstra lüks
İzleşelim ne demek laSeni sevdim kiz ben hadi izleselim )
Nane limon bu sana gelsin:)
Alla alla yoksa yan komşum Hayriye misnBanada vallaha
Seni sevdim kiz ben hadi izleselim )