- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makarnadan kafam çıktı
Yani saçO ne demek ki? makarnadan kafam cikti valla ilk defa duydum ama?
Çocuk mu eneeeee bana yolla ben uyitirum 25 yasında çocuk daha beter bizim evde var iki dane anam iligimi guruttular
Bugün makarna yaptım zavallıma içinden gafam çıktı hayır yani haklılar atacaklar beni evden yakında
Allah seniO ne demek ki? makarnadan kafam cikti valla ilk defa duydum ama?
MeRsi canimhayırlı olsun :)
Merhaba sevgili dinazorus. smeagol efendimis yerine su an deryali ve ben bakiyoruzhayırlı olsun :)
Yani saç
Hayirdir ne oldi??
Ben de sevdim onu. Sonucta buyugumuz
Aaaa ben de dilciyimmmm, ama su an meslegimi yapmiyorum baska alanla ilgileniyorum.
Kurslara gidiyorum. Stilistlik modelistlik falan. Kendime bir seyler dikiyorum. Allah nasip ederse butik acmayi dusunuyorum.
Gezmeyi severim, boyle iste.
Bu arada 5.katta olmama ragmen disarda bi amca sanirim bi tanidigiyla karsilasmis ve ben onun anne tarafindan akrabasiyim falan diye kendini tanitiyor.
Ne bileyim ilk defa duydumAllah seni
İnek kafası çıkacak hali yokya
Aaa ben burayi yeni farkettim yane guzel ortam enerjikanacim bdv de takila takila depresyona girdim yahuuherkese merhaba bu arada
Aaa ben burayi yeni farkettim yane guzel ortam enerjikanacim bdv de takila takila depresyona girdim yahuuherkese merhaba bu arada
Zaten dipresyondayım tuz biber oluyorlar sagolsunlar yarın atacam kendimi sokaklara haftalardır evden cıkmadımArada çıkar öyle gafalar. Yemeği buldular bunamasinlar
Bende suan benim midem berbat bilmem canım sıkıldı aldım bi tutam belki tat verir diye koydum ne bilem kızım oldu iste mal kafam basını örteydim olmayacadı zavallım simdi kendine yemek yapiiMerhaba sevgili dinazorus. smeagol efendimis yerine su an deryali ve ben bakiyoruz
Ay igrenc. Bu hayatta tahammul edemeyecegim tek sey yemegin icinde sac olmasi. Iyy direk kusarim.
Nasil basardin onu? Ben bi sey yaparken muhakkak sacimi kapatirim..
Harika fikirler. Benim de hayalim hep bi mekanım olsun. Bi masa da benim olsun çeviri işlerimi halledeyim. Bi ara yaklaştım ortak olmaya da, kredi çıkmayınca sonuç hayal kırıklığı oldu. Umarım başarırsın hatun, çok içten diledim bunu :)
Hastalara benden nane limon bakin hemen geldi, servisim hizlidir selam hos geldin. Nasilsin?Aaa ben burayi yeni farkettim yane guzel ortam enerjikanacim bdv de takila takila depresyona girdim yahuuherkese merhaba bu arada
Zaten dipresyondayım tuz biber oluyorlar sagolsunlar yarın atacam kendimi sokaklara haftalardır evden cıkmadım
Bende suan benim midem berbat bilmem canım sıkıldı aldım bi tutam belki tat verir diye koydum ne bilem kızım oldu iste mal kafam basını örteydim olmayacadı zavallım simdi kendine yemek yapii
Ben hergün Sokaklardayim sankiZaten dipresyondayım tuz biber oluyorlar sagolsunlar yarın atacam kendimi sokaklara haftalardır evden cıkmadım
Amaaaan bosver olur boyle vakalar Türk polisi yakalar diye kotu bi espri yapiyim de nesemiz yerine gelsin
He izin alabilirsem tabi hayaller hayaller a101 le bim'e gidecem bizim gezme böyleBen hergün Sokaklardayim sanki
Bebeğim küçük burasi küçük hava soğuk çıkamıyorum maalesef. Benim yerimede gez
Hastalara benden nane limon bakin hemen geldi, servisim hizlidir selam hos geldin. Nasilsin?