- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.441
Yarına kaldı canim ya misafirlerim vardı bugün. Allah kahretsin ki sevilen biriyim
Senin iş yarına kaldi
Model bir tanıdığımız olacak he
Havamİz olur artikin
Allah cezanı vermesin, ne modeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarına kaldı canim ya misafirlerim vardı bugün. Allah kahretsin ki sevilen biriyim
Senin iş yarına kaldi
Model bir tanıdığımız olacak he
Havamİz olur artikin
Şimdi olmaz dedin ya olm ne ısrar ediyon
Len sen demedin mi modelistlik kursuna gidiyorum diye
Eşim emekli olunca bende çok istiyorum bu tarz bir işle uğraşmayı. Hayırlı uğurlu olsun.
Buldun dalgın halimi geç dalganı
Allah cezanı vermesin, ne modeli
Buldun dalgın halimi geç dalganı
Sen benim açığımımi arıyon olm gece 2 30 de yattım 6.30 dan beri uyanigim. 2 dene usaklar uğraşıyorum. İyi adımı unutmuyorum ya
Hah bana diyene bakYaşlılık işte naparsın
Hah bana diyene bak
Cadı kaynana forumda herkese senin ne kötü kaynana olduğunu söylicem
Artı yarın ku Süprüz de kapak olacak
Beni sinir etmen len kiblerım hepinizi
Ülen senden tekin bişey çıkmayacağını tahmin etmeliydim Ne cıvıklık hazırlıosun gene
Sakın kibleyim deme, valla zalım mune kknın memurunu meşgul etmekten atar seni içeri ha, demedi deme
Süprüz diyom ya la
Ben ve sana cıvıklık tesuf ederim
Ben ciddi bir bayanım sevmem öyle şeyleri lütfen dikkatli konus
Kendimi de yakarım seni yakarım uleyn
Sen daha beni tanimamissin gülüm.Off ciddi bayana bak, tüylerim tiken tiken oldu
Sen daha beni tanimamissin gülüm.
Beni görenler hazır ola geçiyor
Seni görenler hazırola geçiosa beni görenler napar acaba
Peh hava da 1500 ben yemek yemeye gidiyorum. Gorüşürük bidenem
He nerden bildin. Birde fil yumurtası var gelMenüde ne var? Zıkkım dolmasıyla, ziftin peki mi
Birsey olmadı hersey yolunda ama ne bileyim içim sıkıldı birebirdenNiye Yagmurun_kizi birşey mi oldu? Hayır olsun
Çocuklar bunaltmıştır. Bir de bir süredir dışarı çıkmadıysan öyle gelirler arada bir, bilirimBirsey olmadı hersey yolunda ama ne bileyim içim sıkıldı birebirden
Onlar da var tabiki. AVM falan olmadığı için. Dışarısi soğuk bebiş üşür diye çıkamıyorum. Amann neyse ya.Çocuklar bunaltmıştır. Bir de bir süredir dışarı çıkmadıysan öyle gelirler arada bir, bilirim