- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun caney. Aynısindan bende de var hiç halim yok valla bugunCocuklar atesli hasta geyik yapacak kafa varmidir acep binista
Günaydın canlar
Sabah serifleriniz hayırlı olsun dinazor kafalar
smeagol sporda misin olm yine maşallah sana
Ruhun benden daha geç benim ruhum ebem yaşında valla
Len smeagol un bi güzelliği yokki böyle şeylerle dikkat çekiyor gobelBelki benim ebem simegoldan guzel demek kendini genc gisterme cabasinda yilangoz bunu bildigim iyi oldu
He biliyorum eskidende hep bizim guzelligimize imrenirdi kk nin enlerinde en cirkin uye seyi olucaktida yonetim insanlik etti vazgecti yohsa 1.lik kesin yilangozundu.Len smeagol un bi güzelliği yokki böyle şeylerle dikkat çekiyor gobel
Beni öldürecek kesin ben bittim bittim
@Bilgece geyikten sebep yazdim oyle arkadasim. Kimseyle bi derdim yok cok sukur :)
30 yasindayim ben istanbuldayim. 3 cocugum var allah bagislasin herkesinkini. Isteyen herkese nasip etsin. Kilo sormussun yazmak istemedigim kadar cok o yuzden bu bahsi kapatalim :)
Bonuscum unutma o hasta ve yaşlı bir garıHe biliyorum eskidende hep bizim guzelligimize imrenirdi kk nin enlerinde en cirkin uye seyi olucaktida yonetim insanlik etti vazgecti yohsa 1.lik kesin yilangozundu.
Geçmiş olsun prensesim.Cocuklar atesli hasta geyik yapacak kafa varmidir acep binista