Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yİlan kız mi Ablam sen beni güldürdün ya gece gece allah da seni güldürsün.Mazef ne cici avatar öyle.Bayılırım böyle şirin avatarlara.Şu yılan kızınki güzel değil
Hoş geldin eski nickin neydiVay aslında çok eskiden üyeydim bi dönem ama unuttum sifremi ve mailimi. Sonra büyüdüm anne olduum hoop burdayım üç yıl olduuu
Bende de var bi dene ondanBenim çocuk hortladi bende geldim zazazazizizi
Getir buraya sersemletip yollayalım,kolay uyusunBenim çocuk hortladi bende geldim zazazazizizi
Bunlar adami ayakta yer insanin bi totosuna vurasi geliyo bi totosunu opesiBende de var bi dene ondan
Hepimizi hurda eder de uyumazGetir buraya sersemletip yollayalım,kolay uyusun
Abla allasen netcen çocuğaGetir buraya sersemletip yollayalım,kolay uyusun
Aynen benimki karnını doyuruyo gözler kapalı uyur şimdi. Seninki ne kadarlikBunlar adami ayakta yer insanin bi totosuna vurasi geliyo bi totosunu opesi
Dövmem merak etme.Acık sıkıştırırız:)Abla allasen netcen çocuğa
Nöbetleşe bakarız.Kızlar dizililelim sıraya,Zehr nın bebeğine bakalım hadi.Sizde getirin ufaklarıHepimizi hurda eder de uyumaz
Bu çarşamba 4ü dolcak inşaallahAynen benimki karnını doyuruyo gözler kapalı uyur şimdi. Seninki ne kadarlik
Güzelmiş ama tığ işi bu zorlar biraz seni
Benim kızım büyümüş te abla mi olmusBu çarşamba 4ü dolcak inşaallah
Maşaallah. O zaman hemen klasik karı muhabbetine girelim kaç kilo senin minnos ?Benim kızım büyümüş te abla mi olmus
Bugün 5 ayimiz bitti allaha sukur
Aynen ama yapacam araştıracam netten nasıl yapıldığını. Çok beğendim. Kızıma çok yakışacak. Sende yapsana hatta beraber başlayalımGüzelmiş ama tığ işi bu