- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
7300Maşaallah. O zaman hemen klasik karı muhabbetine girelim kaç kilo senin minnos ?
Seninki kız mi erkek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7300Maşaallah. O zaman hemen klasik karı muhabbetine girelim kaç kilo senin minnos ?
Valla başlayalım dicemde ben ne zaman çıkabilir de IP alabilirim bilmiyorumAynen ama yapacam araştıracam netten nasıl yapıldığını. Çok beğendim. Kızıma çok yakışacak. Sende yapsana hatta beraber başlayalım
Maşaallah barekallah. Benim ki 6150 çıktı 3. Ayında. Kız benim ki kesin senin ki de kızdır7300
Seninki kız mi erkek mi
Aynen konuyu açtı kaçtı zaarsmeagol uyudun mu bebem
Ayni problem bende de var. Darısı soğuk bebeği bırakacağım kimse de yok. Ancak haftasonu uyar mı sana. Haftasonu alalım pazartesi başlayalımValla başlayalım dicemde ben ne zaman çıkabilir de IP alabilirim bilmiyorum
Yaşlılık napacan çok görmemek gerekAynen konuyu açtı kaçtı zaar
Evet canim kizMaşaallah barekallah. Benim ki 6150 çıktı 3. Ayında. Kız benim ki kesin senin ki de kızdır
Bilmiyorum ki pazartesiye kadar almaya çalışırim.ne renk alacaksinAyni problem bende de var. Darısı soğuk bebeği bırakacağım kimse de yok. Ancak haftasonu uyar mı sana. Haftasonu alalım pazartesi başlayalım
5 aylıkken 7000 küsür olur inşallah benim minnoşda kaç kiloydu 3. Ayında kaç cm ydi bu arada hic bir yere gidemiyorum bugün full kucağımdaydı durmuyo.Yaşlılık napacan çok görmemek gerek
Evet canim kiz
5 aylıkken 7000 küsür olur inşallah benim minnoşda kaç kiloydu 3. Ayında kaç cm ydi bu arada hic bir yere gidemiyorum bugün full kucağımdaydı durmuyo.
Oo maşallah kızın uzun boylu benim minik 59 cm ydi. Zor gerçekten 3 çocuğun mu var canım ?6200 du boyuda 62cmdı.
Benim ki de gündüzleri hiç durmuyor büyük oğlum 7 yaşında okuldan gelince yapıyorum yemeğimi falan yoksa bebekle zor
Hayır 2 biri ilk okul 2e gidiyor miniğimiz 150 günlük senin 1 tane miOo maşallah kızın uzun boylu benim minik 59 cm ydi. Zor gerçekten 3 çocuğun mu var canım ?
6200 gr mı doğduHayır 2 biri ilk okul 2e gidiyor miniğimiz 150 günlük senin 1 tane mi
Yok ablam 3 aylıkken o kadar di 3500gr dogdu6200 gr mı doğdu
Bir tane canım :)Hayır 2 biri ilk okul 2e gidiyor miniğimiz 150 günlük senin 1 tane mi
Allah senii6200 gr mı doğdu
Eveeet.Çok cici ağırladı sağolsun.Su çok içtiğimi bile unutmamış.Bol su koydu önüme
Allah uzun ömürler versin.Bir tane canım :)
Eveeet.Çok cici ağırladı sağolsun.Su çok içtiğimi bile unutmamış.Bol su koydu önüme