- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman ben bu allahın unuttuğu töbe töbe yerde zencefili hemide tazesini nerden bulam
Nane limon falan yapım bari
smeagol kusura bakma sana yazamadim sen napiyosun nasılsın
Mazef ne cici avatar öyle.Bayılırım böyle şirin avatarlara.Şu yılan kızınki güzel değil
Yaşlılık napacan çok görmemek gerek
Günaydın canlar
Sabah serifleriniz hayırlı olsun dinazor kafalar
smeagol sporda misin olm yine maşallah sana
Ruhun benden daha geç benim ruhum ebem yaşında valla
Belki benim ebem simegoldan guzel demek kendini genc gisterme cabasinda yilangoz bunu bildigim iyi oldu
Len smeagol un bi güzelliği yokki böyle şeylerle dikkat çekiyor gobel
Beni öldürecek kesin ben bittim bittim
He biliyorum eskidende hep bizim guzelligimize imrenirdi kk nin enlerinde en cirkin uye seyi olucaktida yonetim insanlik etti vazgecti yohsa 1.lik kesin yilangozundu.
Bonuscum unutma o hasta ve yaşlı bir garı
Kendi kendimi idama goturuyorum bu sözlerimle allahim bana yardım et
smeagol Seviliyorsun ahbap
smeagol canım bugün gün boyu gitmedin. O istanbulda ki patlama size uzakdi değil mi. Merak ediyorum arkadaşım seni
Çıktı allahtan ama ciddi korktum yani
smeagol ümmmmm bak kıymettesin
Yok caaanııımmmmKulaklarım çınladı biri beni mi andı ne
Uyuz garı birdaha haber verYok caaanııımmmm
Uyuz garı birdaha haber ver
Hatta hergün tekmil ver bana
Merak ediyorum kuzum sonra
Etmede görekTamam söz bundan sonra mutlaka haber edecem
Etmede görek
Her mesajını kiblErim yeminle
Deli manyak
Yönetime mesaj hakkında şikayet gidiyor:)Bisey soracam. Ben k.i.b varya işte birini k.i.b leyince noluyor
SonraYönetime mesaj hakkında şikayet gidiyor:)
Sonra yönetim ne uygun görürse onu yapıyor.Mesaj hakaret içeriyorsa uyarı vs veriyor,mesaj yanlış bölümde ise taşıyor(Konular için geçerli)vs,vs
Tesekkur ederimSonra yönetim ne uygun görürse onu yapıyor.Mesaj hakaret içeriyorsa uyarı vs veriyor,mesaj yanlış bölümde ise taşıyor(Konular için geçerli)vs,vs
Niye bisi yapmiyonuz hareketlensin bura.Bişi yapmıyoruz hazal:)Mazef beni kiblesenize diyordu
Bişi yapmıyoruz hazal:)Mazef beni kiblesenize diyordu