- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
Canin sagolsun. Yapiim bak begenirsen fistigada yaparim. O bahaneyle adresini alirim sonrasini sen biliyonZey-mur yaptıklarından bende isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canin sagolsun. Yapiim bak begenirsen fistigada yaparim. O bahaneyle adresini alirim sonrasini sen biliyonZey-mur yaptıklarından bende isterim
Iste bende o yuzden temkinli davraniyorum. Kardesi benim yanimda yatiyo diye ilk zamanlar gece uykusunda uyanip evde dolanmaya baslamisti. Bende yanimda yatirdim. Daha yeni gecti kendi yatagina. Oda ayirmada ne yapar bilmemHm birde o var onu bir araştıralim nasıl anlatabilirsin ona.
Çünkü onun yaşi da küçük herseyi anlatamayabilirsin
Valla allah yardimcin olsun işin zor.Iste bende o yuzden temkinli davraniyorum. Kardesi benim yanimda yatiyo diye ilk zamanlar gece uykusunda uyanip evde dolanmaya baslamisti. Bende yanimda yatirdim. Daha yeni gecti kendi yatagina. Oda ayirmada ne yapar bilmem
Sonrasını bende biliyorum evde kalma olayiCanin sagolsun. Yapiim bak begenirsen fistigada yaparim. O bahaneyle adresini alirim sonrasini sen biliyon
Saol canim.Valla allah yardimcin olsun işin zor.
Ruyasinimi okudun sendeSonrasını bende biliyorum evde kalma olayi
AynenRuyasinimi okudun sende
Nasil ördün kaç zincirle başladınYagmurun_kizi isterim o bizden şapka istemeyi biliyor.
Şapkayı da ordum ama kulakları eşit olmadı nedense.söküp yeniden orcem
Isterim tabi. Komsuda piser bizede duser:)Yagmurun_kizi isterim o bizden şapka istemeyi biliyor.
Şapkayı da ordum ama kulakları eşit olmadı nedense.söküp yeniden orcem
Kulakları küçültülen hata yaptım sabiti.Nasil ördün kaç zincirle başladın
İşte bende isterim o zamanIsterim tabi. Komsuda piser bizede duser:)
Ben bisimi dedim. Iste.İşte bende isterim o zaman
Diyenler oluyor onlara müdahale etmiyorsun amaBen bisimi dedim. Iste.
Sana yazdiklarimi okuyolar ya bebisim sen ne diye aliniyon. Bizim aramiza baskalari girebilirmi hic.Diyenler oluyor onlara müdahale etmiyorsun ama
Girmezler dimi Yagmurun_kizi buda sana kapak olsunSana yazdiklarimi okuyolar ya bebisim sen ne diye aliniyon. Bizim aramiza baskalari girebilirmi hic.
Tabiki giremezler.Girmezler dimi Yagmurun_kizi buda sana kapak olsun
Benim el becerim yok.Örgü-el işi bölümüne koyduklarımı netten buluyorum hep:)Mazef Elif abla Yagmurun_kizi sizin el beceriniz var. Esim kece almis. Bende bebelerime oyuncak yapmak istiyorum. Bana onrreceginiz seyler varmi. Neler yapabilirim.
Hayallerim yikildi ablaBenim el becerim yok.Örgü-el işi bölümüne koyduklarımı netten buluyorum hep:)