Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamarat hatunun hali başka tabizey-mur sadece oyuncak olarak düşünme harika çocuk odası süslemeleri de yapabilirsin. Ah o keçeler bende olacak neler yapardım burada satılmıyor maalesef
Canim bebislerimin odasi yok. Ikiside benim odamda. Bide ven susten ziyade oynayacaklari biseyler olsun istiyorum. Ama dolaplarina sus yapabilirim. Sagol:)Bebişinin odasının kapısına kapı süsü falan yapabilirsin
Kiz biraz kafamda dagilir iyi olur diye. Bide nolcak o keceler oyle bos bos durmasin. Benimki guya rengarenk almiski oglan renkleri ogrensin. Benim oglum renklerin ingilizcelerine gecti adamin cocugundan hberi yok.Hamarat hatunun hali başka tabi
Bana soyle ven yapiim. En azindan yapmaya calisirim:)zey-mur sadece oyuncak olarak düşünme harika çocuk odası süslemeleri de yapabilirsin. Ah o keçeler bende olacak neler yapardım burada satılmıyor maalesef
Cok guzelmis. Ben kizima cingirak gibi seyler yapmayi dusunuyorum becerebilirsem.
Kiz el beceriniz var diye bu tarz seylerle ugrasiyonuz ya bilirsin8z bana bisiler soylersiniz diye dedim.Kizim bizim el becerinizin sana faydası ne hayal gücü lazım o iş için.netten baksana
YaniHamarat hatunun hali başka tabi
Buyuk çocuğun kaç yaşında. Evde hiç boş oda yok mu.Canim bebislerimin odasi yok. Ikiside benim odamda. Bide ven susten ziyade oynayacaklari biseyler olsun istiyorum. Ama dolaplarina sus yapabilirim. Sagol:)
Canim oglum 22 aylik olacak. Kizimda 3 aylik bizim ev kalabalik biraz bebislerime ayri oda kalmadi. Gorumcem uni. Kazansin onun odaya konacam insallah:)Yani
Buyuk çocuğun kaç yaşında. Evde hiç boş oda yok mu.
Dedigim gibi netten keçe oyuncak yada çocuk odası süsü diye Arat neler çıkar karşınaBana soyle ven yapiim. En azindan yapmaya calisirim:)
Aktim zaten biraz canim. Baya guzel seyler var. Ben o kadar hamarat diilim:)basit seylerle vaslamam lazim.Dedigim gibi netten keçe oyuncak yada çocuk odası süsü diye Arat neler çıkar karşına
Anladım. Görüncen gitsin dediğin gibi yavaş yavaş odasını hazırla zamanı gelmiş. Öncesinde odayı süsle kabullenmesı daha kolay olur.Canim oglum 22 aylik olacak. Kizimda 3 aylik bizim ev kalabalik biraz bebislerime ayri oda kalmadi. Gorumcem uni. Kazansin onun odaya konacam insallah:)
Aman onun hamaratlikla ne işi var bebişini sallar ken yavaş yavaş yaparsın yapmışken güzel olsunAktim zaten biraz canim. Baya guzel seyler var. Ben o kadar hamarat diilim:)basit seylerle vaslamam lazim.
Sende herseyden istiyorsun he oturdu kendin yap kadının 2 bebesi varmış bilmiyon mu sankiZey-mur yaptıklarından bende isterim
Canim oglum durmazki. Illa el atar. Makas igne falan cocuklar uyurken falan yapmam lazim. Elimi alistiriimde basit seylerle sonrasini getiririm ben.Aman onun hamaratlikla ne işi var bebişini sallar ken yavaş yavaş yaparsın yapmışken güzel olsun
Hm birde o var onu bir araştıralim nasıl anlatabilirsin ona.Sus isi kolay yaparim onu. Gorumcem kazanmasada ayiracam yazin. insallah Kardesini kiskanmaz bizle kaliyo diye. Tek korkum o.