- 12 Temmuz 2006
- 35.019
- 30.377
- 60
Oy benim gibi düzenbaz,kopyacı zor bulunur deseneHayallerim yikildi abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy benim gibi düzenbaz,kopyacı zor bulunur deseneHayallerim yikildi abla
Duzenbaz denmez abla kopyayada alisik insanim ben. Ogrenciler sagolsun:)Oy benim gibi düzenbaz,kopyacı zor bulunur desene
He he hiç kopya çekmedim desem yeri var okul hyatımdaDuzenbaz denmez abla kopyayada alisik insanim ben. Ogrenciler sagolsun:)
Ben begendimEki Görüntüle 1775272
Mazef Elif abla Yagmurun_kizi ilk kece calismam. Cok super diil ama fenada sayilmaz
Harika:)Eki Görüntüle 1775272
Mazef Elif abla Yagmurun_kizi ilk kece calismam. Cok super diil ama fenada sayilmaz
La allahın uyuzu banane sizin arkadasliginizdan aranıza girme gibi derdim yokGirmezler dimi Yagmurun_kizi buda sana kapak olsun
Güzel olmusEki Görüntüle 1775272
ne vuruyon yaLa allahın uyuzu banane sizin arkadasliginizdan aranıza girme gibi derdim yok
Döverim onu ben nasıl vurur sanaZey-mur Yagmurun_kizi bana vurdu
Sende abuk sabuk konuşma niye aranızi açmaya çalışayım ki ben he söyle söyleZey-mur Yagmurun_kizi bana vurdu
Elif abla sende gidiyon geliyon Mazef yüzünden beni dovuyon heDöverim onu ben nasıl vurur sana
Çünkü elif abla beni coooook seviyorSende abuk sabuk konuşma niye aranızi açmaya çalışayım ki ben he söyle söyle
Hem istesem açarım
Acep açsam mi ki
Elif abla sende gidiyon geliyon Mazef yüzünden beni dovuyon he
Çünkü elif abla beni coooook seviyor
Catlada patla
Yarıldım. EyvahC
Catlada patla