- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Ben alırım ablam sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben alırım ablam sana
Nasılsın can dostum güzel insan
Al canımBen alırım ablam sana
Sana layık bulamadım ablamYagmurun_kizi hani benim wc stickerım
Yapistiramadım abla çaktirmaAman sende layığından nolacak
İyyim canın misafir gelecekti onun şiiriyle akşamı ettim şimdi geçti kızı uyutmaya çalışıyorum. Uyuyunca bende uyuycam inşallah sen ne yaptinNasılsın can dostum güzel insan
Napım benim hanfendiyle uğraştım. Bugün Eşimde evde getir götür akşam oldu valla şimdi kızı uyuttum bende yatarım birazdanİyyim canın misafir gelecekti onun şiiriyle akşamı ettim şimdi geçti kızı uyutmaya çalışıyorum. Uyuyunca bende uyuycam inşallah sen ne yaptin
Misafir bizim neyimize anam kendi karnimizi zor doyuruyoruzValla benimde gözünden akıyor uykuda kız uyumadi.kararını verdim misafir kabul etmicem artık bütün duzenimiz sasiyor sanki çok bi duzenimiz varmış gibi
Benim herifin denyolugu arkadaş. Ama bugün beni girdikten sonra bir daha beni dinlemeden birşey yapacağını sanmiyorumMisafir bizim neyimize anam kendi karnimizi zor doyuruyoruz
Nettin ki gi adamaBenim herifin denyolugu arkadaş. Ama bugün beni girdikten sonra bir daha beni dinlemeden birşey yapacağını sanmiyorum
İyi ttin.Baksın buraya
Bebişinin odasının kapısına kapı süsü falan yapabilirsinMazef Elif abla Yagmurun_kizi sizin el beceriniz var. Esim kece almis. Bende bebelerime oyuncak yapmak istiyorum. Bana onrreceginiz seyler varmi. Neler yapabilirim.