- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.441
Ya hic sorma ben de çocuklu bayanlara ozeniyorum ama cocugum olmuyor.
Niye hemen olmuo diosun Bilge, daha 2 yıllık evlisin yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hic sorma ben de çocuklu bayanlara ozeniyorum ama cocugum olmuyor.
Eee hangi sehirlerden katiliyosunuz gencler
AblamsinHoşgeldin gel sen de genç dinosun dedik ya Daha napalım Kahve adamın gözüne sokulur mu öölee
Ya işte 2 yildir olmuyo. Eger olursa olur derim ben 2 yil 3 aydir evliyimNiye hemen olmuo diosun Bilge, daha 2 yıllık evlisin yahu
Napayım canım bebegimi uyuttum.Selam napiyosun bende gelişiyle ilgili birşey soracaktim
Ben çocuğu uyuttum bile bacim
Ablamsin
Bi daha senide görecem
Tedavi falan görüyor musunYa işte 2 yildir olmuyo. Eger olursa olur derim ben 2 yil 3 aydir evliyim
Ya işte 2 yildir olmuyo. Eger olursa olur derim ben 2 yil 3 aydir evliyim
Hmm geçmiş olsun canım.Onceden cok icerdim carrpinti yapiyor artik. Icemiyorim. Ya hic sorma ben de çocuklu bayanlara ozeniyorum ama cocugum olmuyor.
Hayirlisi var mi bi aday?
Tedavi falan görüyor musun
Amin allah razi olsun efendimissMaaşallah maaşallah, Allah mesut etsin, zamanı gelince Rabbim verir inşaallah
Hmm geçmiş olsun canım.
İnşallah hayırlısı olsun canım
Bu zaman da evladin olmasindansa hayirli evladin olması daha önemli
Veren de alanda rabbim hayırlısini isteyelim mutlaka verecektir.
Yaa o konular biraz karışık hiç girmeyelim.
Hayirdir niye karisik ki anlayalim
Amin canim inşallah:)Amin allah razi olsun efendimiss
Aynen ben her seyin en hayirlisini istiyorum. Hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar versin allahim tum isteyenlere.
Hayirdir niye karisik ki anlayalim
Anlatriim bi ara canim şimdi mola vaktim bittiDesiyorum hadi anlat Selenofil
Hayırlı geceler canimYa benim yine sarjim bitti yaaa. Akilli telefon aliyoruz ama prizle ask yasiyoruz resmen. Off. Sabahtan beri 24647494 kere sarja takisim. Hayirli geceler kizlar