- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylemede catlasin kiz
Söylemezsen söyleme la
Ben biliyorum
AdaNalisin bilmiyoz sankimSoylemiyorum lasoruyo bide tafra yapiyoamannn catlayin iste demiyom
Temem beybisi söylememSöylemede catlasin kiz
Ne adanasi kizzama yakinim hadi yaklastinAdaNalisin bilmiyoz sankim
Temem beybisi söylemem
Zıkkımın körümüNe adanasi kizzama yakinim hadi yaklastin
Merhaba hoş geldinMerhabaaaa
nasılsın canımmmMerhaba hoş geldin
Zikkimin koku o koru degilmadem umrunda degil niye hala bulmaya calisiyon tm la turkiyenin tek madalyonlu sehri hadi simdide bilme bakalimZıkkımın körümü
He bildim antalya
Bende iyiyim canım acıktım kocamı bekliyorum gelse de yemek yesek
Kız bende tam sana kovseri soracaktim.kovser su azeru arkadaştı dimi.nerelerde sen gordunmu diyede adını unuttuydum@AKovser nasılsın canımcım sesin çıkmıyor bu aralar. Nasıl gidiyor asker yolu beklemek şafak kaç bakalım
Zikkimin koku o koru degilmadem umrunda degil niye hala bulmaya calisiyon tm la turkiyenin tek madalyonlu sehri hadi simdide bilme bakalim
Merhaba canumm iyiym valla aynı bildiğin gibi kuzum ya.Sen nasılsınnn@Semiremis tadlum hec gorusemedik senle ne habersin
Evet canim azeri kendisiKız bende tam sana kovseri soracaktim.kovser su azeru arkadaştı dimi.nerelerde sen gordunmu diyede adını unuttuydum
Ediyon isteehatta kivraniyosun
Merak etmiyom işte bulmaya da çalış mıyorum
Ayy ask olsun ablamyeterince ip ucu verdim zaten eli kulaginda bulur simdinasilsin ablam iyimisinGeldim ciciler:).Nane ben unuttum bile yahu nerde olduğunuHay benim aklıma emi:)