- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
La de get umrumda bile degilEdiyon isteehatta kivraniyosun
Mazef cim orda havalar nasil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
La de get umrumda bile degilEdiyon isteehatta kivraniyosun
Ilgilenmiyorum beybisiAyy ask olsun ablamyeterince ip ucu verdim zaten eli kulaginda bulur simdinasilsin ablam iyimisin
Bende herzaman ki gibi kuzum ugrasiyiruz iste dunya telasine yemek yaptin kiz bende aciktim valla heeMerhaba canumm iyiym valla aynı bildiğin gibi kuzum ya.Sen nasılsınnn
bugün menümüzde sebze var. Bol limonlu pırasa ve yoğurtlu makarna özlüyorum valla bu topiği giremeyinceBende herzaman ki gibi kuzum ugrasiyiruz iste dunya telasine yemek yaptin kiz bende aciktim valla hee
Yağmurlu bebeğim.bende kız dışarıyı istiyordu komşuya gidip geldim uyudu şimdide bi çorba yapacağım sen naptinLa de get umrumda bile degil
Mazef cim orda havalar nasil.
Oy bizdede karnabahar var:)bugün menümüzde sebze var. Bol limonlu pırasa ve yoğurtlu makarna özlüyorum valla bu topiği giremeyince
İyiyim prensesim sen nasılsın:)Ayy ask olsun ablamyeterince ip ucu verdim zaten eli kulaginda bulur simdinasilsin ablam iyimisin
Bende karnabahar başladım kizarticam aksamaOy bizdede karnabahar var:)
onun kızartmasını pek severim misssOy bizdede karnabahar var:)
Yoğurtla güzel olur.Başkası pişirdiyse iyidir:)onun kızartmasını pek severim misss
Napım bütün gün benim cimcim eyle uğraştım uyumadi gitti bugün. Şimdide evi Süpür EcemYağmurlu bebeğim.bende kız dışarıyı istiyordu komşuya gidip geldim uyudu şimdide bi çorba yapacağım sen naptin
BayılırımBende karnabahar başladım kizarticam aksama
Aynen kuzummYoğurtla güzel olur.Başkası pişirdiyse iyidir:)
Bende bayılırım kendinize sarımsaklı yoğurt kizasa sade yoğurtla yedirecegim kabizliga iyi geliyormuşBayılırım
Ben dün supurdum artık yarın süpürürum napim bebekle bu kadar oluyorNapım bütün gün benim cimcim eyle uğraştım uyumadi gitti bugün. Şimdide evi Süpür Ecem
Temizdir senin evin mazefim:)Ben dün supurdum artık yarın süpürürum napim bebekle bu kadar oluyor
Genede toz falan oluyor abla rahat edemiyorunTemizdir senin evin mazefim:)
Bende bi gün süpüruyorum bir gün süpürmüyorum. Bizim kuzular büyüyene kadar böyle yapcak yokBen dün supurdum artık yarın süpürürum napim bebekle bu kadar oluyor
Bizde de öyleBende bi gün süpüruyorum bir gün süpürmüyorum. Bizim kuzular büyüyene kadar böyle yapcak yok
sizin evde çocuk var mı ablamBizde de öyle