Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım yaBenden ala döküp saçan mı olur.Gündüz sil süpür,gece bi çitlek ye batsın yerler:)sizin evde çocuk var mı ablam
sankim beni anlatıyorsun mazefimAma abla sizin evde tam temizlik oluyordu.ben supursem silemiyorum silsem toz alamiyorun diim hepsini yaptım bu sefer yemek yapamiyorum
ortu ser örtüBen varım yaBenden ala döküp saçan mı olur.Gündüz sil süpür,gece bi çitlek ye batsın yerler:)
Herhalde ya.ortu ser örtü
yoksa sende pembe gibimi yiyosun
Ne olsun deryalık ikinizede aynı bahane var.iş engelleyici sipalarsankim beni anlatıyorsun mazefim
ben uyuttum valla ikisini çayımıda demledim eşimde nöbetçi bu gece oh keyif yapıyorum vallaNe olsun deryalık ikinizede aynı bahane var.iş engelleyici sipalar
Beraber çay içip çitleyelim bu gece.Çocuklarıda uyutmuşun bak:)
çekirdek canavarı seni
olur ama evi pislemek yok bugun sürpürdüm dahaBeraber çay içip çitleyelim bu gece.Çocuklarıda uyutmuşun bak:)
Benimkide şimdi uyudu çay içip saatlerdir tuttuğum tuvaletimi yapacagim
Napim ayol kız fırsat vermedi.kendi yapamiyorya tüm dünya yapamasin diye düşünuyor zaar
Tamam sanada koyalım çay:)Çitlek de istermisin:)Benimkide şimdi uyudu çay içip saatlerdir tuttuğum tuvaletimi yapacagim
Yok ben çekirdek citlemiyorum. Size afiyet olsunTamam sanada koyalım çay:)Çitlek de istermisin:)
Geldim geldimne habersiniz bakalimnaneelimoonn gel kız buraya
niye kiYok ben çekirdek citlemiyorum. Size afiyet olsun
çağırma şu gıcığınaneelimoonn gel kız buraya
Ayy sizdemi citletiyonuzben basladimmi bitirmeden duramiyomTamam sanada koyalım çay:)Çitlek de istermisin:)
Bitmiyorki.Alıyoruz hepAyy sizdemi citletiyonuzben basladimmi bitirmeden duramiyom